hirdetés

Itt van az idei év első Cafago válogatása

Új év, új akciók

hír
Itt van az idei év első Cafago válogatása 1
hajas
írta: hajas
2022-01-07

Idén sem fogtok Cafago ajánlatok nélkül maradni, sőt, már el is hoztam nektek az év első válogatását. Ebben a cikkben találtok robot- és állóporszívót, TWS fülhallgatót, lézeres gravírozót és elektromos rollert is. Minden terméket további áfa- és vámköltségek nélkül tudtok megvásárolni, ráadásul a legtöbb EU raktárból érkezik.

Niubility N1

A Niubility N1 elektromos roller 120 kilogrammos teherbírással rendelkezik, ami bőven átlagon felüli. Akár 25 km/órával is gurulhattok vele, a 8,5 colos, felfújható kerekek pedig csökkentik a rázkódást. Az N1 néhány mozdulattal összecsukható, így szállítás vagy tárolás esetén sokat tudtok spórolni a hellyel. Tárcsaféket és E-ABS rendszert is kapott, a biztonságot pedig tovább fokozza a beépített világítás. 7,8 Ah-s akkut szereltek bele, ami akár 25 kilométeres hatótávot biztosít számotokra, és nagyjából 3-4 óra alatt tölthetitek fel. 71 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhetitek meg Lengyelországból.

Dreame V9P

A Dreame V9P korábban már járt szerkesztőségünkben, ha kíváncsiak vagytok a róla készült részletes tesztünkre, akkor kattintsatok ide. A készülék remekül használható szinte bármilyen felület tisztítására, legyen az kanapé, szőnyeg vagy autóülés. A motor 400 wattos, szívóereje pedig 20 kPa, így minden szennyeződést felszippant. A kiáramló levegő egy többlépcsős szűrőrendszeren halad keresztül, aminek az utolsó állomása a HEPA filter, ami még a legapróbb porszemeket is megköti. Félliteres, mosható portartály található benne, aminek a kiürítése néhány mozdulat. Maximális üzemideje 1 óra, ennyi idő pedig bőven elég egy közepes méretű lakás vagy autó kitakarításához. 61 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

SCULPFUN S9

A SCULPFUN S9 egy lézeres gravírozó, amit a gyártó állítása szerint akár 10-20 perc alatt is össze lehet építeni. Kialakítása masszív, a jelentősebb elemek fémből készültek. A lézer 5,5 wattos teljesítménnyel rendelkezik, amivel akár 15 milliméteres fát és 10 mm-es akrilt is át lehet vágni, így lehetőségetek van mindenféle bonyolult formát kivágnotok, de persze simán juttathattok mintát bőrre, fémfelületekre, kerámiára vagy ruhadarabokra is. A munkafelület nagysága akár 42×41 centiméter is lehet, a mintákat pedig Windows vagy Mac számítógépről is ráküldhetitek. Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a CFJWXS9  kuponkódot, akkor 97 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

Lenovo QT81

A Lenovo QT81 a gyártó egyik legolcsóbb TWS fülhallgatója. Semi in-ear kialakítással rendelkezik, vagyis nincsenek rajta gumiharangok, ami miatt sok ember fogja kedvelni. Egy töltéssel akár 5 órán keresztül is elmuzsikál, a füleseket pedig az 1200 mAh-s akkumulátorral ellátott bölcső segítségével tudjátok feltölteni. IPX4-es minősítésének köszönhetően bátran használhatjátok akár esőben is. Oldalai érintésérzékenyek, így könnyedén válthattok a számok között vagy fogadhattok hívást, hiszen mikrofonnal is ellátták. 5700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Kínából, ingyenes Duty Free szállítással.

hirdetés