hirdetés

Itt az újabb BlitzWolf masszázspisztoly

Sportolóknak erősen ajánlott

hír
Itt az újabb BlitzWolf masszázspisztoly 1
írta: SonkaMod
2021-03-23

Az utóbbi fél év őrülete a masszázspisztoly, amit a kínaiak elkezdtek tömegesen kitolni a piacra, így van már belőle fekete, kék, hupilila, erős, gyenge, gagyi, menő, lélekkirázós, zsebbenyúlós és amilyet csak el tudunk képzelni. Mi is próbáltunk már párat a szerkesztőségben, és felemás érzéseket táplálunk a technológiával szemben, de a BlitzWolf első ilyen típusú készüléke egészen bejött. Most kijött a gyártó második variánsa is, ami kicsit drágább, kicsit jobban testreszabható, és alapvetően komolyabb kütyünek néz ki.

A kütyü hátulján találjuk az érintésérzékeny vezérlőgombokat: a ki- és bekapcsoló gombot, és a két erősséget szabályózó érintőfelületet. A beállított fokozatot LCD kijelzőn mutatja, ahogy az akkumulátor töltöttségét is. Ha lemerült a gép, akkor a hozzá kapott adapterrel tölthetjük, viszont sajnos nem USB csatlakozós.

A BlitzWolf BW-FAS2 egy kicsivel komolyabb eszköznek tűnik, mint a BW-FAS1, ami a teszt során egyébként elég jól szerepelt nálunk. Ehhez a géphez több fejet adnak, jobban szabályozható az erőssége, de drágább is. A Banggoodon a BWBWFAS2 kuponkóddal körülbelül 20 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg, míg az előző verziót már 14 400-ért is meg lehet vásárolni a BGBEFAS1M kóddal.

hirdetés