hirdetés

Itt az N-one tablet erősebb verziója, nem elszállt áron

A Geekbuyingtól, egy kuponnal jutányos összegért vihető

hír
Itt az N-one tablet erősebb verziója, nem elszállt áron 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-03-06

Az N-one egy egytermékes – Npad Air – márka volt, egy nagyon olcsó tablettel tört be a piacra. Ezt teszteltük is, nem utáltuk, ami nagy szó az ilyen olcsó eszközök esetében. Most itt a Pro verzió ami végre kellően izmos lett, kapott 8 GB RAM-ot, 128 GB-nyi háttértárat, egy közepes SoC-t a T616 személyében, 4G modemet, viszonylag friss Android 12-t és az ára sem pusztító. A 7QWVLJQ6 kuponkóddal kis kedvezményre is szert tehetünk, így pedig 69 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a tabért, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

A készülék teljesen fém készülékházzal rendelkezik, és csak 7,5 milliméter vastag, illetve nehéznek sem lehet mondani, megáll 550 grammnál a tömege. Android 12-es rendszer fut rajta.

Az új tabletet a Geekbuyingon van lehetőségünk előrendelésben megvásárolni. A 7QWVLJQ6  kuponkóddal kis kedvezményre is szert tehetünk, így pedig 69 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető az N-one új üdvöskéje, ingyenes házhozszállítással, európai raktárból.

hirdetés