hirdetés

Itt a Geekbuying 8. születésnapi akcióhulláma!

Happy birthday!

hír
Itt a Geekbuying 8. születésnapi akcióhulláma! 1
írta: hajas
2020-06-15

Elstartolt a Geekbuying várva várt születésnapi leárazása, rengeteg kupon és akciós termék vár rátok. Továbbá a kuponok mellett hoztam nektek robotporszívót, elektromos rollert, TWS fülhallgatót és hordozható SSD-t is. A felsorolásban szereplő termékek a szállítási mód vagy az árazás miatt áfamentesek.

Roborock S5 Max

Ha igazán profi robotporszívót szeretnétek otthonra, akkor az S5 Max garantáltan jó vétel lesz, a róla készült részletes tesztünket itt olvashatjátok. Egyik legnagyobb újítása az intelligens vízadagoló rendszer, ami pumpával folyatja a szükséges mennyiségű vizet a törlőrongyra. Felmosás közben nem megy fel a szőnyegekre, így azok nem lesznek csuromvizesek. Az S5 Max-nál jobb lett az anyaghasználat, még inkább prémium hatást kelt, intelligensebb lett a szoftver, sokkal kisebb eséllyel akad el takarítás közben, nagyon megy ez már a kínai mérnököknek. Megjegyzi a lakás szobáit, így akár különböző programokat, időpontokat adhattok meg a robotnak, hogy mikor melyik helyiséget takarítsa és milyen üzemmódban. Az oldalkefe szilikonból készült, ami két okból is előnyösebb: egyrészt a hajszálak nehezebben gabalyodnak bele, valamint kevésbé kopik, mint az elődökön használt nylon kefék. A NNN8THGeekantenado38 kóddal nagyon jó áron, 124 000 forintért juthattok hozzá fehér színben, ingyenes szállítással, lengyel raktárból.

KUGOO KIRIN M4

A Kirin M4 egy üléssel ellátott elektromos roller, így kényelmesen utazhattok vele. Hatótávban messze lekörözi a konkurencia legtöbb rollerét: akár 45 kilométert is gurulhattok vele egy töltéssel. Teherbírása is nagyobb, mint a legtöbb e-rolleré, akár 150 kilót is elbír, végsebessége pedig 43 km/h. Masszív felépítésű, ez a súlyán is meglátszik, hiszen 23 kg-os a járgány. Könnyedén össze tudjátok hajtani, így kis helyen, akár a csomagtartóban is elfér.

A motorfék mellett elöl-hátul található tárcsafék. A kormányon természetesen ott lapul a kijelző, ami mutatja az akku töltöttségét, illetve az aktuális sebességet is. A megfelelő világításról is gondoskodott a gyártó, első és hátsó lámpa is került rá. A NNN8THPokenzo38 kóddal 169 000 forintért lehet a tiétek, európai raktárból.

STmagic SPT31 hordozható SSD

Mivel az SSD meghajtók ára folyamatosan csökken, így egy pendrive helyett jobb döntés egy ilyenbe beruházni. Méretei nem túl nagyok, 7,9×2,5×0,9 centiméter és mindössze 40 grammot nyom, gyakorlatilag egy nagy darab pendrivera emlékeztet. Az olvasási sebessége 500 MB/s, írási sebessége pedig 420 MB/s, egy átlag pendrive a közelébe sem ér. Az ára egyáltalán nem vészes, a 128 gigás változat a GKB8TH09 kóddal 7700 forint, de aki nagyobbat szeretne, az megvásárolhatja az 512 GB-s változatot a NNN512SPT kóddal 20 200 forintért. Utóbbinál állítsátok át a szállítási módot EU Priority Line-ra, hogy elkerüljétek a vámköltségeket.

Xiaomi Air 2S

Az Air 2S a Xiaomi egyik legújabb TWS fülhallgatója . Az előd jól bevált külsejéhez képest szinte semmit sem változtattak, belül viszont több dolgot is fejlesztettek. Megnövelték az üzemidőt, most már 5 órán keresztül hallgathattok zenét egy töltéssel, a tok pedig összesen 24 órás üzemidőt biztosít számotokra. A bölcsőt végre vezeték nélkül is tölthetitek, de az alján továbbra is megtalálható a Type-C csatlakozó. Javítottak a hangminőségen és a zajszűrésen, sokkal jobb zenei élményben lesz részetek. Egyik kedvenc funkcióm (amit sok modell nem tud), hogyha kiveszitek a fületekből az Air 2S-t, akkor automatikusan megáll a zene, igaz, ezt az előd is tudta. Érintéssel vezérelhetitek, nem kell elővenni a zsebetekből a telefont, ha számot akartok váltani vagy hívást akartok fogadni, ami például sportolás vagy utazás közben jól jön. A tiagoair2s kóddal 22 300 forintos áron juthattok hozzá, és mivel német raktárból jön, így pár nap alatt kézbesíti nektek a futár.

hirdetés