hirdetés

Ínyencségek a Cafago legújabb válogatásában

Jön a tavasz, ideje bevásárolni

hír
Ínyencségek a Cafago legújabb válogatásában 1

Forrás: Pixabay.com

írta: Atika
2022-02-22

A Cafago eheti válogatása kicsit olyan, mintha a tavaszra készülődve készült volna. Akad a listában porszívó a takarításhoz, kerti segédeszköz, akciókamera, elektromos roller és aktivitás mérő is. Szokás szerint a legtöbb terméket EU raktárból küldik, így gyorsan kézhez kapjátok a csomagokat, a plusz költségek miatt aggódni pedig fölösleges, ugyanis minden ár tartalmazza az áfát is.

Haylou RS4

A Haylou legújabb okosórája, az RS4 első ránézésre könnyedén összetéveszthető az Apple Watch-csal, dehát mind hallottuk tech körökben, hogy a jobbtól lopni nem bűn. Az óra legnagyobb újdonsága az 1,78 colos, 448×368 pixel felbontású, szögletes AMOLED kijelző, amit egy fém ház vesz körül, így rendkívül elegánsnak mondható. A szíja szilikon, azonban ezt könnyedén, bármikor lecserélhetitek. Mivel jön a tavasz, ezért előtérbe kerül a szabadban mozgás, amihez hasznos lehet, hogy az RS4 összesen 12 különböző sportágat tud megkülönböztetni, köztük a futást, kerékpározást és a futballt is, továbbá képes monitorozni az alvásotokatméri a pulzusotokat és a véroxigén-szinteteket. A telefonotokra érkező értesítéseket is megjeleníti, ráadásul az elődei a magyar ékezetes karaktereket is támogatták, így ennél a modellnél sem számítunk másra. A 230 mAh-s akkumulátora nagyjából 10 napot bír ki átlagos használat mellett, ezt követően a mágneses töltőjével tudjátok feltölteni.

A Haylou RS4 a Cafago kínálatában jelenleg 16 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg, sajnos csak kínai raktárból, de extra költségekkel így sem kell számolnotok.

Insta360 Go 2

Az Insta360 kamerái nagyon híresek, hiszen könnyedén utolérik minőségben a GoPro termékeit, ráadásul nagyon hasznos funkciókkal is rendelkeznek. Az Insta360 Go 2 akciókamera maximum 1440p-ben, 50 FPS-sel képes videókat rögzíteni, de ezt mindjárt HDR-ben teszi. Kapott egy Slow Motion módot is, amiben Full HD felbontás mellet 120 FPS képkockasebességgel kaphattok lencsevégre történéseket, amelyeket könnyedén le is tudtok később lassítani. Az apró, 52,9×23,6×20,7 mm-es készüléket könnyedén zsebre vághatjátok, ami jól is jön, mert így bármilyen helyzetben készíthettek vele egy gyors felvételt, timelapse-et, de még víz alatt is használhatjátok, ugyanis IPX8-as szintű védelemmel látták el. A rengeteg kiváló funkciót itt nincs is hely felsorolni, ezért olvassátok át a termék oldalán az adatlapot, de a töltő tokját azért érdemes megemlíteni, ugyanis több funkcióval is bír. Először is ezzel tölthetjük a kamerát, de tokként, tripodként és távirányítóként is használható, így egy nagyon sokoldalú eszközt kaptok a pénzetekért.

A kamera mellé kaptok még egy felcsíptethetős tartót, egy dönthető „állványt” és egy mágneses nyakpántot is, így bármilyen helyzetben tudjátok használni az Insta360 Go 2-t. Szerencsére az ára nem szállt el nagyon, így a CFJWIN kuponnal 86 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, EU raktárból, ingyenes szállítással.

Ínyencségek a Cafago legújabb válogatásában 34

Forrás: Cafago.com

15 méteres slag locsolófejjel

A tavasz kezdete egyben a kerti munkák kezdetét is jelentik, amihez rengeteg dologra szükség van. Egy jó locsolófej és egy hosszú tömlő elengedhetetlen, ha van egy udvarunk, ezekkel ráadásul az autónkat és egyéb járműveinket is könnyebb tisztántartani. A Cafagón kapható csomag tartalmaz egy 15 méteres slagot, egy locsolófejet, egy hordtáskát és két tartalék tömítőgyűrűt is. A tömlő textil bevonatot kapott, és a bővíthető kialakítása miatt kis helyen is elfér, azonban víznyomás hatására kirúgja magát, elérve a végső, 15 méteres hosszúságát. A két végére 3/4 colos csatlakozók kerültek, amelyből az egyik egy csapot is tartalmaz, így könnyedén el is zárhatjátok a víz útját vele. A locsolófej 10 funkciós, a nyele gumírozott és a kiáramló víz mennyiségét is szabályozhatjátok róla.

A készletet 7100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, ráadásul EU raktárból. Ennyi pénzért itthon gyakran még jó minőségű locsolófejet sem kapni, nem még csatlakozóelemekkel ellátott slagot.

E9 roller

Nagyon sok elektromos roller van a piacon, ami kiszolgál bármilyen felnőttet, de csak kevés olyan, amely jóval olcsóbban kapható, cserébe kimondottan gyerekeknek lehet alkalmas rövid utakra. Az E9 roller egy ilyen eszköz, ami viszonylag könnyű, 9,2 kg súlyú és a maximális hatótávolsága 6 km, amivel jó iskolába járós jármű lehet belőle. A 150 wattos motor 12 km/h-s sebességre tudja felgyorsítani, a roller maximális teherbírása pedig 100 kg, de ezt vegyük inkább elméleti adatnak. Az E9-et elöl-hátul lengéscsillapítóval szerelték fel, ami kell is, mert a 8 colos tömör kerekek nem arról híresek, hogy elnyelik az út hibáiból fakadó ütéseket. A roller összecsukható, hogy kisebb helyen lehessen tárolni, a kormány magassága pedig állítható, így elég sokáig jó társa lehet egy iskolás korú gyermeknek.

Az E9 ára tükrözi a célcsoportot is, ugyanis mindössze 36 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, német raktárból, villámgyors szállítással.

hirdetés