hirdetés

Ingyen Bluetooth hangszóró jár az atkaporszívó mellé

Xiaomi és BlitzWolf kombó

hír
Ingyen Bluetooth hangszóró jár az atkaporszívó mellé 1
írta: SonkaMod
2021-06-16

Mindig örömmel tölt el bennünket, hogyha megjelenik valami olyan akció, amit érdemes megírni. Kínából szerencsére ez nem ritka, így napi több ilyet is meg tudunk osztani, de az ajánlatok között mindig vannak olyanok, amik különösen jó dealek. Ilyenek a kettőt fizet, egyet kap akciók vagy az elrontott árazású cuccok, de említhetnénk a random féláras dolgokat is. Most egy olyan akcióba botlottunk bele a Banggoodon, amikor a termékhez egy nagyértékű ajándékot adnak, ezért lesz rendkívüli az ajánlat. A Xiaomi egyik atkaporszívója vásárolható meg jó áron EU raktárból, és az benne a pláne, hogy egy BlitzWolf Bluetooth hangszórót adnak hozzá teljesen ingyen.

Az ajándék: BlitzWolf BW-HA1 Bluetooth hangszóró

A BlitzWolfnak ez egy olyan terméke, ami nem futott be nagy karriert, mert egy kissé túlárazták. Készítettünk róla tesztet, és nem voltunk róla nagyon jó véleménnyel, mert drága volt. Azóta jelentősen lecsökkent az ára, így már nem is mondható rossz vételnek. A legutolsó kiemelkedően jó ajánlat rá 8500 forint volt, de most ajándékba hozzácsapják az atkaporszívóhoz. Ingyen pedig nem lehet ott hagyni. A hangszóró bambuszházas, és nagyon jól néz ki, Bluetooth 5.0-n lehet ráküldeni a zenéket, illetve jack csatlakozó is található rajta. 2000 mAh-s akkumulátora van, amivel körülbelül 5 órás zenehallgatás hozható ki.

Az atkaporszívóért és a Bluetooth hangszóróért így összesen kell 19 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot fizetni, ami csak a porszívóért sem lenne rossz ár. További jó hír, hogy EU raktárból küldik, így semmiféle plusz költséggel nem kell számolni, és a postázás is viszonylag gyors lesz. Ennyiért kár lenne kihagyni ezt a kombót, bár elég fura párosítás a két eszköz.

hirdetés