hirdetés

Ingyen adnak egy Redmi okosórát a Redmi Note 11 telefonhoz

A Gshopper szuper ajánlata nem lehetne jobb

hír
Ingyen adnak egy Redmi okosórát a Redmi Note 11 telefonhoz 1

Forrás: Gshopper.com

írta: SonkaMod
2022-03-18

A hétvégére egy fantasztikus ajánlattal állt elő a Gshopper ugyanis, aki vásárol tőlük egy Redmi Note 11-es okostelefont, annak ingyen adnak egy Redmi Watch 2 Lite okosórát. Ráadásul a telefon kuponnal még jó áron is van, szóval rendkívül kedvező az akció, hiszen ez az okosóra alapból 20 000 forint körül mozogna, tehát minimum ennyit spórolunk.

Elképesztően jó telefon lett a Redmi Note 11, ami a részletes tesztünkből is kiderül. A Gshopperen most rendkívüli akcióban megvásárolható, mert az A94661D8D510 kuponkóddal már 78 700 Ft-ért megvásárolhatjuk a 4/128GB-os verziót, és csak 82 500 Ft a 6/128 GB-os variáns.

Ingyen adnak egy Redmi okosórát a Redmi Note 11 telefonhoz 8

Forrás: Gshopper.com

Ezek az árcímkék önmagukban is elég jók, hiszen a Gshopper EU raktárból küldi a telefonokat ennyiért, ingyenes, futárszolgálatos kézbesítéssel, plusz importköltségek nélkül, de a cég egy jó nagy lapáttal rápakolt még erre is, mert minden telefon mellé adnak egy Redmi Watch 2 Lite okosórát. Ez nagyon hasonló óra, mint a Mi Watch Lite, csak erősebb az aksija, nagyobb a kijelzője és már százféle sportolási módot ismer. Ez egy beépített GPS-szel szerelt óra, aminek az alapára nagyjából 15 000 forint Kínából rendelve, itthon pedig alsó hangon egy kerek húszas. A Gshopper ezt most ingyen hozzácsapja az amúgy is olcsó telefonhoz, tehát ez most egy kihagyhatatlan ajánlat ettől a webshoptól.

hirdetés