hirdetés

Indulhat a hétvége

Xiaomi, Kingston és Huami kuponokkal

hír
Indulhat a hétvége 1
írta: Rolla
2019-07-26

Most, hogy lenyomtuk ezt a hetet is, következhet a jól megérdemelt pihenés és szórakozás. Van, aki az aktív kikapcsolódásra esküszik, nekik küldöm sok szeretettel az Amazfit okosórát és a Xiaomi drónt, de azoknak is van meglepetés, akik otthon tudnak a legjobban feltöltődni. Mindegyik termékhez jár kupon is, így még az árukból is lefaraghattok.

Global verzió lévén B20 támogatással megtoldott 4G kapcsolat is szerepel a specifikációk között, továbbá a 2.4 GHz-es Wifi mellett az 5 Ghz-es frekvenciát is ismeri, így földön, vízen, levegőben stabil lesz az internet kapcsolatotok. És hogy a telefonotok biztonságban legyen, arcfelismeréssel és ujjlenyomattal is védhetitek.

72 800 forintba kerül a 3FUYCD7F kóddal az EU Priority Line szállítási díjával együtt, és bár a deal és a telefon sem rossz, ettől függetlenül döntés előtt nézzétek meg például a Xiaomi Redmi Note 7-et is, ami még mindig népszerű, és csak 56 000 forintot kell kicsengetni érte.

Xiaomi Huami Amazfit Bip okosóra

Ha a sportolás miatt szeretnétek beszerezni egy okosórát, de a hétköznapokban amúgy nem vagytok annyira órapártiak, akkor érdemes felvenni az Amazfit Bip-et a kívánságlistára. 30 napot is kibír egy töltéssel normál használat mellett, amit mi is teszteltünk, továbbá a beépített GPS segítségével akár a telefonotok nélkül is monitorozhatjátok aktivitásotokat. Ez nagy segítség, ha a zsebeteket lefelé húzó mobil zavar titeket futás közben, ráadásul a karkötő bírja a kiképzést, IP68-as védelme megakadályozza, hogy az izzadtság, eső vagy por kárt tegyen az eszközben.

A Mi Fit applikáción keresztül figyelemmel követhetitek fejlődéseteket és eredményeiteket, így biztos kaptok egy kis motivációt a tavaszi fáradtság leküzdéséhez. 20 000 forintért rendelhetitek meg a 3GTDXW0N kóddal, az EU Priority Line szállítási díjával együtt, így további költségekkel már nem kell számolnotok.

Kingston HyperX Cloud Core gamer fejhallgató

A múltkori kockulós gyűjteményt a végtelenségig folytathattam volna, de az tény, hogy egy jó fülesnek illik szerepelnie a kiegészítők között a teljes játékélmény érdekében. A Kingston nem egy jöttment név a piacon, ezért mindenképpen érdemes számításba venni, ha nincs fejhallgatótok vagy ápgrédelnétek a régit. Nem tudok belekötni a dizájnba, sőt, kifejezetten tetszik, hogy a MantisTek fejesemmel ellentétben itt leválasztható a mikrofon, így nem lóg bele indokolatlanul zenehallgatás vagy sima Story Mod közben az arcomba. Nem csak PC-sekre gondoltak a tervezők, Xboxhoz, PS 4-hez, de akár telefonhoz is csatlakoztathatjátok, bár utóbbihoz a HyperX mérete miatt nem a legkényelmesebb választás. 23 000 forintba kerül áfa- és vámmentes szállítással együtt, jelszó a 3GJ1ZQGL és az EU Priority Line.

Xiaomi Fimi X8 SE drón

Ha a szabadtéren tartózkodás nem merül ki nálatok a munkába járásban, vagy szép helyre mentek nyaralni, érdemes beszereznetek egy drónt. Sokkal mozgalmasabban rögzíthetitek az eseményeket, így talán még az otthon maradt rokonok is találnak egy kis izgalmat a felvételben, amikor kéretlenül megmutatjátok nekik. Emellett ha sportoltok vagy sokat kirándultok, király felvételeket lőhettek.

A Xiaomi Fimi X8 SE paramétereit itt részleteztük, így erről most nem mesélnék, de olvassátok el mindenképp, ha drón vásárlásán gondolkoztok. A 3Z8VTPNJ kóddal 150 000 forintba kerül, ami elsőre soknak hangzik, de ha összevetitek a hasonló tudású eszközökkel – mint például a DJI termékei -, akkor hamar kiderül, hogy bőven megéri a Fimit megvenni, ráadásul Spanyolországból érkezik, így nem is kell sokat várnotok rá.

hirdetés