hirdetés

Szabadban játszani, kicsit másképp

Gamer cuccok minden mennyiségben

hír
Szabadban játszani, kicsit másképp 1
Rolla
írta: Rolla
2019-07-19

Ha a szabadban játszásról a strand és a park helyett nektek is inkább az open world PC játékok jutnak eszetekbe, esetleg a Mario szérián kívül is megmaradt a billentyűzet-ütögetés iránti szenvedélyetek, akkor nézzétek meg a mai válogatást. Itt megtaláljátok kedvezményesen a legmenőbb Razer egérpadot, rávalónak pedig beszerezhettek egy Logitech egeret is. Ha pedig esetleg a múltkori vesztes meccs következtében „véletlenül” megsérült a billentyűzetetek, akkor mutatok egy jó alternatívát.

Alacsony ára mellett az sem elhanyagolható, hogy ingyenes szállítással érkezik, ráadásul jóval áfahatár alatt van, így további költségekkel sem kell számolnotok.

Razer Firefly egérpad

Ha már egér, akkor nézzünk neki valami talpalávalót is. Furcsa lenne, ha kimaradna egy gamer cucc listából a Razer név, hiszen aki a passziánszon kívül mással is szokott játszani, az legalább egyszer szemezett már a márka termékeivel. Tökéletesen megtalálták azt a középutat, ahol a portékáik egyedinek, menőnek és rétegterméknek számítanak, továbbá sokan felismerik és elérhető árban vannak. Erről az egérpadról is messziről ordít, hogy nem egy egypálcás termékről van szó. Stabil, nem csúszkál és méretéből adódóan nem is fog állandóan leszaladni róla játék közben az egér.

Extra, hogy itt is tudjátok állítani a színeket, így ha van hozzá egeretek, esetleg épített gépetek, akkor tökéletesen összehangolhatjátok a fényjátékot. Az árán látszik azért, hogy ez a termék már nem kifejezetten irodai kattigtatásokhoz lett kitalálva, hiszen 18 000 forintba kerül, viszont a profik értékelni fogják.

Szállításnál az EU Priority Line-t válasszátok, hogy áfa- és vámmentesen kapjátok kézhez. Ha pedig spórolnátok egy kicsit, akkor ugyanezt a világító verziót megtaláljátok a Tronsmart-tól is 10 000 forintért.

Ajazz AK33RGB billentyűzet

A laptoppal rendelkezők se szaladjanak el, érdemes nekik is csekkolni a billentyűzeteket, hiszen a gamer laposok egyik nagy halála a WASD és a Space gombok szétgyilkolása, ezért érdemes beszerezni és használni egy másik klaviatúrát. Azon kívül, hogy így nem kell elásni a gépet néhány keményebbre sikerült harc után, jóval kényelmesebb és profibb is használni a kifejezetten erre tervezett billentyűzetek egyikét.

A lehetőségek száma végtelen, ahogy az árak is, így igazából rajtatok múlik, hogy kívántok-e rászánni egy kisebb használtautó teljes vételárát egy új klaviatúrára vagy megfelel az olcsóbb is. Személyes véleményem, hogy egy bizonyos összeg felett már csak parasztvakítás – óra kedvelők most forduljanak el! -, pont úgy, mint a többszázmilliókba kerülő karórák.

Az Ajazz 11 000 forintba kerül, ami szerintem egy tökéletes beugró ár, ha pedig biztosra akartok menni, akkor EU Priority Line szállítási móddal rendeljétek meg, hogy áfa- és vámmentesen érkezzen meg. Mint említettem, a lehetőségek száma végtelen, így ha a márkahűség az első, akkor Razert is rendelhettek 38 000 forintért. Ezek a billentyűzetek általában angol kiosztásúak, de ezt egy nagyon gyors magyar karakterkészlet letöltéssel kiküszöbölhetitek, én is éveken keresztül használtam ezt a módszert.

Bele lehet tekinteni a gamer kiegészítők kútjába, de az aljára valószínűleg lehetetlen lelátni, de azért ha tennétek egy próbát, akkor nézzetek körül a Geekbuying speckó oldalán, illetve a teljes kínálatukat itt találjátok.

hirdetés