hirdetés

Húsvéti akciók a Geekbuyingnál

Alacsony árakat hozott a nyuszi

hír
Húsvéti akciók a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2020-04-08

Hétvégén itt a Húsvét, a húsvéti nyúl pedig előbb érkezett a Geekbuyinghoz. Hozott kedvezményeket, alacsony árakat és kuponokat is. Összeszedtem nektek a legjobb ajánlatokat és tudnivalókat. Olyan termékeket gyűjtöttem össze, amik vagy Európából érkeznek, vagy pedig a szállítási mód miatt áfamentesek.

Merax evezőpad

Zárva vannak az edzőtermek, viszont a mozgást ennek ellenére nem szabad elhanyagolni. Akik kertes házban élnek, könnyebb a dolguk, de nekik is ideális mozgásformát nyújt ez az evezőpad, akár a teljes testeteket is átmozgathatjátok vele. 8 fokozat közül tudtok választani, így a kezdők és a profi sportolók is megtalálják a számukra ideális üzemmódot. Masszív, erős anyagokból rakták össze, 130 kilogramm a teherbírása. Ha végeztetek az edzéssel, akkor pedig egyszerűen össze tudjátok hajtani, így kis helyen tudjátok tárolni. A GKB20EA3 kóddal 94 000 forintért juthattok hozzá, német raktárból érkezik, így pár nap alatt kiszállítják.

Xiaomi okosmérleg

A Xiaomi okos mérlegét már teszteltük korábban, itt olvashattok róla részletesen. Minőségi anyagokat használtak az összeszerelésnél, a nagy felülete miatt pedig a nagyra nőtt emberek is használhatják. A Mi Fit nevű alkalmazással rá tudtok csatlakozni Bluetooth-on keresztül a mérlegre, így az összes gyűjtött adatot szinkronizálni tudjátok. Így a súlyotok mellett látjátok a testtömegindexeteket, a testzsírszázalékot, izomtömeget és egy csomó más információt. Statisztikákat is készít az alkalmazás, így nyomon tudjátok követni a változásokat, motivációt ad a kívánt cél eléréséhez. 11 600 forintért vehetitek meg EU raktárból, ha használjátok a GKBFAT35 kupont.

KUGOO KIRIN M4 elektromos roller

A Kirin M4 eltér a többi elektromos rollertől, ugyanis egy ülés található rajta, így kényelmesebben utazhattok. Hatótávban messze lekörözi a konkurenciát: egy töltéssel akár 45 kilométert is utazhattok. Teherbírása is magasabb, mint az átlagos elektromos rollereké, akár 150 kilót is el tud juttatni A-ból B-be, végsebessége pedig akár 43 km/h is lehet. Masszív, erős anyagokból rakták össze, igaz, ez a súlyán is meglátszik, hiszen 23 kg-os a ketyere. Tárolása és szállítása szerencsére jól ki van találva, könnyedén össze tudjátok hajtani a gépezetet. A motorfék mellett elöl-hátul található tárcsafék, így veszély esetén sokkal könnyebben meg tudtok állni. A kormányon természetesen ott csücsül a kijelző, ami mutatja az akku töltöttségét, illetve a sebességet is. A világításról is gondoskodott a gyártó, első és hátsó lámpa is került rá. Egy csomó ajándék is jár hozzá: 2 db visszapillantó tükör, könyök- és térdvédő, hátizsák, valamint egy kendő is. A GKB20EA3 kóddal 193 000 forintért lehet a tiétek, európai raktárból.

Tronsmart Force SoundPulse

A Tronsmart Force SoundPulse korábban járt már nálunk, itt olvashatjátok a róla készült tesztünket. Két darab 20 wattos hangszóró került a Force SoundPulse-ba, így összesen 40 wattos teljesítményt biztosít a téglatest alakú doboz. IPX7-es minősítése miatt akkor sem lesz baja, ha fél órára víz alá kerül (ez csak másfél méter mély vízre igaz, búvárkodni azért nem ajánlott vele). Természetesen ő is, mint a legtöbb Tronsmart hangszóró, támogatja a TWS módot, tehát össze tudtok kötni két terméket, így sztereóban hallgathatjátok a zenét. Egy töltéssel 15 órás üzemidőre számíthattok 70%-os hangerő mellett. Szerencsére mikrofon is került bele és akár kihangosítóként funkcionálhat.  A 4QUWOA8J kuponnal 15 500 forintért szerezhetitek be EU raktárból.

hirdetés