hirdetés

Hivatalosan a szerkesztőség kedvence lett az Acgam asztal

Hárman is ilyet használunk

hír
Hivatalosan a szerkesztőség kedvence lett az Acgam asztal 1

Forrás: Geekbuying

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-01-22

Olyan lavinát indított el az Acgam asztal a RendeljKínait szerkesztőségében, amit nem is vártunk. Nagyjából egy évvel ezelőtt teszteltük az ET225E modellt, ami egy elektromosan állítható asztal. A tesztben is leírtuk, hogy nagyon jó konstrukció, de azt hiszem, hogy nem is kell nagyobb reklám neki, minthogy már három szerkesztőségi tag is ilyet használ. Szép lassan szereztük be őket, de mindenki elégedett vele. Az itthon kapható társaihoz képest olcsó és a legtöbbnél még jobb is, tényleg keresni kell rajta a hibát, mert nincs igazán gyenge pontja. Viszont az ára zseniális, már 67 900 Ft-ért rendelhető a keret, lapot pedig itthon is lehet rá olcsón szerezni.

Érthető módon lapra szerelten, darabokban érkezik a cucc, és magunknak kell összeszerelni, de minden szerszámot mellékelnek hozzá a csomagban. A keret nem tartalmaz asztallapot, azt szabadon választhatunk hozzá, aminek a maximális mérete 180×80 centiméteres lehet. Ha viszont szeretnénk asztallappal együtt rendelni, akkor azt is megtehetjük, mert úgy is baráti áron lehet hozzájutni.

Amióta leteszteltük, azóta a szerkesztőségi tagok közül hárman már ilyet használunk, nagy megelégedéssel. Ennél nagyobb ajánlás szerintem nem kell, az ára pedig szintén nagyon meggyőző, hiszen Geekbuyingon a 8JAEIFYP4X  kuponkóddal mindössze 67 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, asztallapot pedig igazán olcsón lehet hozzá itthon is választani, de akár azt a variánst is választhatjuk amelyikhez az is jár.

hirdetés