hirdetés

Hibrew H11 kávéfőzőt vihettek olcsón

Tejhabos kávékészítményekhez is alkalmas

hír
Hibrew H11 kávéfőzőt vihettek olcsón 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-08-01

A Hibrew egy viszonylag ismert kávégépeket gyártó vállalat, specialitásuk, hogy termékeik mindenféle kapszulákat, POD-okat, filtereket de még őrült kávékat is képesek fogadni. Ebből a szempontból a H11 egy kakukktojás, mert nem sok az egyben készülék, hanem egy eszpresszó készítő, amibe „csak” őrölt kávét és kávépárnát tehettek, viszont formailag és tudását tekintve nagyon hasonlít a drágább nyugati konkurensekre. Nemcsak „hagyományos kávét”, hanem például cappuccinót is készíthettek vele, hiszen van rajta tejhabosító is.

A H11 mérete kompakt, szélessége mindössze 12 cm, így sokkal kevesebb helyet foglal el a konyhapulton, mint a hasonló tudású társai, a víztartálya ennek ellenére nem kicsi, 1,1 literes. Ha igényesek vagytok magatokra, vesztek a kávékészítéshez egy jobb fém tampert, mert az alap műanyag letömők meglehetősen egyszerűek.

A BH-1503 a tesztünk idején 42 900 forint volt, a De’Longhi Dedica EC 685 az Árukereső szerint 58 000 forinttól indul, míg a Hibrew H11 a HiBREWH11  kóddal csak 36 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. Ez szemmel látható különbség, érdemes ezt venni, főleg, hogy EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés