hirdetés

HiBREW G4A és G3A kávéőrlők extrán jó kedvezménnyel

Ébredj együtt a frissen őrölt kávé illatával!

hír
HiBREW G4A és G3A kávéőrlők extrán jó kedvezménnyel 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-11

Az otthoni kávékészítés egyik első mozzanata a megfelelő őrlés, hiszen csak így lehet megőrizni az aromákat. Vagyis, ha egy jó eszpresszót szeretnél inni, akkor kell egy jó daráló is, amiből itthon az elektromosak 40-50 000 Ft körül kezdődnek. Ha olcsóbban megoldanád a kávéfogyasztás élvezhetővé tételét, akkor a Hibrew G4A kéziőrlőt vagy a kedvezményes G3A automata darálót ajánlanám neked. Ráadásul most mindkét termék nagyon jó áron kuponozható a Ranvee-ről.

HiBREW G3A kávéőrlő – Automata aromavarázsló

A HiBREW G3A tényleg nem aprózta el az állíthatóságát, 31 fokozaton állítható a darálás finomsága és gyakorlatilag semennyi kávé nem vész kárba. Az erős levegő kifújásának hála nem maradnak maradványok az őrlőben. 210 gramm kapacitású tartállyal, 3 érintőgombbal, memória funkcióval és kis kijelzővel teszi teljesen egyszerűvé a használatát. A 220 W-os gépben egy 40 mm-es kúpos acél őrlő munkálkodik, amivel választhatóan egy vagy két csészényi őrleményt készíthetsz. Az általunk is tesztelt HiBREW G3 továbbfejlesztett változata a G3A kisebb lett elődjénél, így kevesebb helyet foglal majd a konyhádban vagy az irodában. Mindössze 1,6 kg-os és 280x120x160 mm-es.

Itthon 20 000 forinttal drágábban kapható csak, mint a Ranvee-től. Fekete és bézs színben választható tetszés szerint. Használd a W1E67FXHZYDZ  kuponkódot, így mindösszesen csak 30 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetned!

hirdetés