hirdetés

Hibrew G3 kónikus kávéőrlő a nyugati árak feléért

Catler volt a vetélytárs, de nálam a G3 győzött

hír
Hibrew G3 kónikus kávéőrlő a nyugati árak feléért 1

Forrás: Banggood

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-11

A Hibrew G3 egy kávéőrlő készülék, kónikus megoldással dolgozik, ahol két egymással szemben forgó kés morzsolja össze a kávészemeket. Nemcsak ennyit tud, hanem állítható az őrlés finomsága és hossza, tud portafilterbe és dobozba is őrölni, van rajta powder blower,  alias „kávé pumpa”, szóval egy csomó kényelmi funkció. Ráadásul az ilyen minőségű kávéőrlők 40-50 körül kezdődnek itthon, de ha a Graef márkából akartok választani, akkor az inkább hetven ropi. A Hibrew G3 a BG1111PL2389  kóddal pedig csak 26 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a szállítás pedig ingyenes.

Ami még jó benne, hogy szinte alig szóródik ki az őrlemény,

nem úgy, mint a Catler esetében. Egyetlen kivétel van, mikor az utolsó adagot őrlitek le, ilyenkor kicsit spriccel a kávéport, szóval érdemes a végét a tartályba darálni. Az őrlemény szemcseméretét egy 34 elemű skálán lehet beállítani, szóval elég finoman variálhatjátok a dolgokat, 5-10 közötti finomság az eszpresszó.

A lényeg az, hogy ez egy remek őrlő, és sokkal olcsóbb, mint bármi itthon. A Hibrew G3 a BG1111PL2389  kóddal csak 26 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés