hirdetés

Hétvégi kupon-turi

Köztük az új Xiaomi Mi A3

hír
Hétvégi kupon-turi 1
Rolla
írta: Rolla
2019-07-13

Hogy ezen a hétvégén se unatkozzatok, itt van néhány kupon, amivel olyan új cuccokat is megvehettek kedvezményesen, mint a Xiaomi Mi A3 okostelefon, illetve az állandó „nagykedvencek” közül is mutatok néhányat. Ilyen például a Xiaomi Redmi AirDots vezetéknélküli fülhallgató, ami a hosszabb utakon is bírja a strapát, illetve ha valami extrára vágytok, akkor keresve se találhatnátok jobbat a Men in Black-féle emlékezettörlővel ellátott Xiaomi Mi 9T okostelefonnál.

Xiaomi Redmi AirDots vezetéknélküli fülhallgató

A vezetéknélküli fülhallgatóknak egy hibájuk van: hogy nem előbb találták fel őket. Sokkal kényelmesebb, nem áll fent a veszélye annak, hogy a zsinórba beleakadva kirántjátok a telefonotokat a zsebetekből és nem akadályoz a mozgásban sem. A korábbi magas árak után már jóval olcsóbban is beszerezhettek jó minőségűeket, a Redmi AirDots például a RAridots1 kóddal 6.300 forintba kerül szállítási díjjal együtt, és 5.0-s Bluetooth biztosítja a zavartalan kapcsolatot.

Mivel nekem a fülből kilógó darabok nem jönnek be, ezért kifejezetten tetszik ez a kialakítás, ráadásul 3 órát is kibír, a dokkolójával pedig még négyszer tölthetitek fel maxra. Ha pedig nem vagytok biztosak abban, hogy ez a tuti számotokra, akkor olvassátok el a tesztet.

Huami Amazfit Verge okosóra

A Xiaomi Amazfit Verge azoknak az okosóráknak a táborát erősíti, melyek kifejezetten sportoláshoz születtek, hiszen rendkívül széles skálán fedi le az aktivitásokat. Legyen szó kerékpározásról, túrázásáról, futásról vagy focizásról, az Amazfit Verge hű társatok lehet. A beépített GPS segítségével nagyfokú szabadságot biztosít, mobil nélkül is nekivághattok az esti kocogásnak.

Rendkívül takarékos, nem gond az sem, ha egész napra mész el csavarogni az erdőbe. Színes, AMOLED kijelzős, illetve telefonálni is lehet vele, ami néha nagy segítség (ehhez persze Bluetooth-on keresztül kapcsolódnia kell a telefonodhoz). Az Amazfit Verge nem túl nagy, ellenben eléggé magas, és mindenképp a sportolást célozták meg a külsejét tekintve is, hiszen a Ticwatch kifinomultságától távol áll a kütyü kinézete.

Sportos funkciói mellett a hétköznapokban is nagy hasznát vehetitek, például  megtekinthetitek az értesítéseket, legyen szó e-mail-ről, SMS-ről vagy Facebook üzenetről. A Xiaomi Amazfit Verge tehát azoknak ajánlható, akik sokat sportolnak, mégsem akarnak 50-60.000 forintot költeni egy órára.

Strava kompatibilis, az applikáción keresztül képes szinkronizálni. A WLVerge  kuponkóddal 33.000 Ft-ba kerül szállítással együtt, és a jelszó itt is az EU Priority Line. Ha pedig nem vagytok biztosak a dologban, akkor olvassátok el tesztünket.

Xiaomi Mi A3 okostelefon

A Xiaomi Mi A3 – CC9e jelöléssel illetik a kínai verziót, szóval aki ilyennel találkozik az ne lepődjön meg – egy olyan középkategóriás készülék, amivel azoknak szeretne kedveskedni a Xiaomi, akik nem kívánnak fél – esetleg egész – havi átlag magyar fizetéseket otthagyni egy telefonért. Ettől függetlenül igyekeznek kihozni a maximumot a költségkeretből, hiszen mind külsőre, mind belsőre próbálják a telefont minél naprakészebbé tenni, és ez visszatükröződik a különféle színekben pompázó hátlapon és a 6 colos AMOLED kijelzőn is.

A processzor megrendelésekor viszont valaki félregépelhetett valamit, mert tapasztalatok alapján azért ebben az árkategóriában a Snapdragon 665 egy kicsit karcsúnak számít. 4/64 GB-os verziót szerezhettek be jelenleg, viszont a belső memóriát 256 GB-ig bővíthetitek, így erre nem lehet panasz, lesz hely bőven a képek tárolására, amiket a 48+8+2 MP-es hátlapi és a 32 Megapixeles előlapi kamerákkal lőhettek. Globál verzió lévén B20 támogatással megtoldott 4G kapcsolat is szerepel a specifikációk között, továbbá a 2.4 GHz-es Wifi mellett az 5 Ghz-es frekvenciát is ismeri, így földön, vízen, levegőben stabil lesz az internet kapcsolatotok. És hogy a telefonotok biztonságban legyen, arcfelismeréssel és ujjlenyomattal is védhetitek.

72.000 forintba kerül a MCC9E64 és az X64MA3 kódokkal az EU Priority Line szállítási díjával együtt, és bár a deal és a telefon sem rossz, ettől függetlenül döntés előtt nézzétek meg például a Xiaomi Redmi Note 7-et is, ami még mindig népszerű,  és csak 60.000 forintot kell kicsengetni érte.

Rebelliseknek pedig, akik nem tűrik, ha megmondják, hogy mit tegyenek, ajánlom a Kupontáblát és a Gearvita oldalát, ahol biztosan megtalálják a számukra tutit.

hirdetés