hirdetés

Hétfői válogatás a Geekbuyingtól

Ütős ajánlatok

hír
Hétfői válogatás a Geekbuyingtól 1
írta: hajas
2020-05-04

Hoztam nektek néhány nagyszerű terméket a Geekbuyingtól. Bemutatok egy Bluetooth hangszórót, egy hátizsákot és egy vezeték nélküli porszívót is. A hátizsák az ára, a többi termék pedig a szállítási mód miatt áfamentes.

Xiaomi hátizsák

Két új, menő stílusban lehet kapni a Xiaomi egyik legnépszerűbb és legolcsóbb 10 literes hátizsákját: az egyik katonai kamuflázs, a másik pedig csillagos ég mintát kapott. A táska nagyon könnyű, mindössze 157 gramm, az állítható, puha pántok miatt pedig kényelmes hordani. Poliészterből készült, ami lepergeti magáról a vizet, így nem fognak elázni a benne található cuccok. A belső rész elosztása nagyon praktikus: könyv, tablet, vizes palack, esernyő, szinte bármi elfér benne, kívül pedig három kisebb zsebet találtok, ebből az egyik cipzárral zárható, ide tehetitek a bérletet, a zsepit, amit könnyedén elérhettek. 3200 forintért tudjátok megvásárolni.

Xiaomi Jimmy JV53

A Jimmy JV53, a Xiaomi egyik legolcsóbb vezeték nélküli porszívója korábban járt már nálunk, itt olvashattok róla részletesen. Üzemideje használattól függően nagyjából 35-45 perc, így elsősorban a kisebb lakásban élők számára lehet ideális, és persze azoknak, akik olcsón vennének ilyen porszívót. Szívóereje 20 000 Pa-os, így a porcicák retteghetnek. Rengeteg tartozék került a dobozba, az atkaeltávolító fejet és a fali tartót viszont külön kiemelném, hiszen ezek nagyon hasznosak. Természetesen itt is, mint a többi Jimmy terméknél HEPA filter szűri meg a kiáramló levegőt, így asztmások és az allergiások számára kifejezetten ajánlott. 53 000 forintért tudjátok megrendelni.

hirdetés