hirdetés

Hatalmas e-bike vásárt tart a Wiibuying

Az olcsótól a drágáig

hír
Hatalmas e-bike vásárt tart a Wiibuying 1
írta: SonkaMod
2021-08-12

Bár a Wiibuying nem tartozik a széles körben ismert webshopok közé, de folyamatosan próbálkoznak maguknak egyre nagyobb teret hódítani. Szoktak nagyon jó akcióik lenni, amikor beszerzési ár alatt adnak egy-két olcsóbb cuccot, most pedig EU raktáras elektromos bicikliknek szállították le az árát. Ha pedig vásárolunk egy ilyen járgányt, akkor egy ajándék bukósisakot is küldenek mellé. Ezek után már nem kell áfaköltséget fizetni, az áraik pedig elég jók a kuponoknak köszönhetően.

A Samebike LO26-FT egy jól felszerelt, erős és összecsukható elektromos bringa. Az ára egyáltalán nem vészes, a normális méretű biciklik jellemzően ennél drágábbak szoktak lenni. A Wiibuyingon a ZSH6H1 kuponkód segítségével már 285 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, áfamentesen, EU raktárból, ingyenes szállítással.

Engwe EP-2 Pro

Ennek az elektromos bringának más a koncepciója, mint a Samebike-nak. Itt a lényeg a minél kisebbre való összecsukhatóság. Ezt is félbe lehet hajtani, de mivel kisebb (csak 20 inch-es) a kereke és a váza, így kevesebb helyet foglal. Ami ezzel ellentétes, hogy ez egy fatbike, tehát rendkívül vastag a kereke. Ezeknek a lényege, hogy nem kell keményre fújni, így pedig simán elmennek a hóban, homokban és ragadós, saras helyeken is. További előnye, hogy nagyon kényelmes vele menni, hiszen a rázkódások nagy részét is elnyeli. Cserébe viszont nehezebb tekerni, illetve többet fogyaszt.

Az Engwe gépe 750 wattos motorral rendelkezik, amit egy 12,8 Ah-s akkumulátor szolgál ki. Ebből látszik, hogy ezzel nem is annyira a sebesség a lényeges, hanem az, hogy mindenen át tudjunk vele menni. Tisztán elektromosan 60 kilométert is meg lehet vele tenni, de ha tekerünk, akkor a 120 km is elérhető. Ezzel már szép nagy túrát lehet tenni, akár nehéz terepen is. Hétfokozatú Shimano váltó azért került rá, hogy könnyeben tekerhessünk felfelé is, a fékjei pedig ennek is tárcsásak.

A 32 kilogrammos mini fatbike már eggyel borsosabb áron elérhető, a SINDROEP2 kuponkóddal 326 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. Ez a kerékpár egészen különleges, így ez az árazás egyáltalán nem rossz, sőt, általában ennél csak lényegesen drágábban lehet megvásárolni.

Bezior X1000

A Bezior X1000 egy igen komoly elektromos bicikli, aminek már 1000 wattos motorja van. A maximális sebessége se semmi, lehet vele akár 40-nel is repeszteni. Ennek is fatbike szélességű kereke van, viszont 26”-os, és kifejezetten nehéz terepekkel is megbirkózik. 12,8 Ah-s akkumulátora van, ami Panasonic cellákból áll, és tisztán elektromos módban elmegy vele 45 kilométert, rásegítéssel pedig hozza a százat.

A felépítmény mindössze 25 kilós, mégis ráülhet egy akár 200 kilogrammot nyomó személy is. Tárcsafékes, és erre is Shimano váltó került, mégpedig egy 27 sebességes. Középen és elöl lengéscsillapítóval is felszerelték, az első lámpa pedig itt is alap felszerelés.

Ha szeretnénk egy komoly elektromos kerékpárt, ami könnyen veszi a természet adta akadályokat, akkor a Bezior X1000 nem rossz választás. Ez a technika még akciósan is zsebbenyúlós. A Wiibuyingon a WIIBZX1K kuponkóddal kerül 439 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba, viszont már más többletköltséget nem kell rá fizetni, és EU raktárból szállítják.

További akciós elektromos járgányok:

KépModellKuponkódÁr
Obarter X1WIIOBTX1257 000 Ft
Obarter X5WIIOBTX5591 000 Ft
Bezior M26WIIBZRM26303 000 Ft
Bezior S2WII30BZS2355 000 Ft

hirdetés