hirdetés

Ha van rá keret, elképesztően jó TWS füleseket lehet Kínából rendelni

hír
Ha van rá keret, elképesztően jó TWS füleseket lehet Kínából rendelni 1
írta: SonkaMod
2021-01-22

Az tény, hogy Kínából már 20-30 dollár bőségesen elegendő ahhoz, hogy szépen szóló és jól működő TWS fülhallgatókat vásároljunk. Ezek természetesen ár/érték arányban nagyon jók, de ez nem azt jelenti, hogy felveszik a versenyt egy sokkal drágább termékkel. Viszont tudni kell, hogy vannak prémium kategóriás kütyük, amik bár Kínából sem olcsók, mégis bődületesen megérik az árukat. A Mifo fülhallgatói pedig pont ilyenek. Az O5-öt mi is próbáltuk, az akkor lenyűgözött bennünket, és jó hír, hogy a gyártónak azóta van újabb kütyüjei is.

Ennél a kütyünél éreztük azt, hogy igen, ez megéri teljes mértékben az árát, annak ellenére, hogy körülbelül 100 dollárba került. Mára mérséklődött az ára, 80 dolcsi környékén adja mindenki, de szerencsére a Geekbuyingon ez a modell mindig is olcsóbb volt. Most pedig kupon is elérhető rá, így nagyon korrekt pénzért elvihetjük a fülest. A rezgőnyelves változat, a 5CCPV5Z5 kuponkóddal, németországi szállítással 17 200 forintért rendelhető.

Mifo O7

Ez a legújabb terméke a gyártónak, és valószínűsíthető, hogy a hangzás terén még fejlődtek, az összes többi olyan hiányosságot pedig pótolták, ami az O5 kapcsán felmerült. Egyik ilyen, hogy már Type-C csatlakozón keresztül tölthető, és IPX7 vízállósággal rendelkezik. A töltőbölcső nem rendelkezik hatalmas akkumulátorral, mint az O5 esetében, viszont jóval kisebb lett, így kompaktabb. Már tudja a Qualcomm aptX veszteségmentes átviteli módot is, ami egy ilyen jó hangú kütyünél már nagyon fontos.

Ez a zászlóshajó tényleg nem olcsó, a hivatalos ára 150 font, Aliexpressen pedig 150-170 dollár között alakul az ára. A Geekbuying lesz ebben az esetben is a legjobb beszerzési forrásunk, mert ott rendkívül nyomott áron megvásárolható. A 5CCPYN1O kuponkóddal pár dolcsi megtakarítható, így mindössze 102,65$-ba kerül, ebben pedig benne van a németországi szállítás is. Ez nagyjából 30 000 forintnak felel meg, ennyiért pedig elképesztően jó vétel.

hirdetés