hirdetés

Geekuying Summer Sale – második felvonás

Part 2

hír
Geekuying Summer Sale – második felvonás 1
írta: hajas
2021-07-19

Még javában zajlik a Geekbuying Summer Sale, melyről már korábban beszámoltunk nektek. Ebben a cikkben új termékeket, egész pontosan TWS fülhallgatót, játékkonzolokat, kontrollert, 3D nyomtatót, na meg persze a hozzájuk tartozó kuponokat hoztam el nektek. Mindegyik kütyü EU raktárból érkezik, így nem kell extra költségekkel számolnotok.

Elephone Elepods S

Az Elepods S egy roppant kedvező árú TWS fülhallgató. Gumiharangos kialakítást kapott, a tömege pedig mindössze 4,1 gramm, így hosszú távon is kényelmes a használata. Bluetooth 5.0-val kommunikál a telótokkal, melynek köszönhetően alacsony az energiafogyasztása és a késleltetése. Egy töltéssel akár 5 órán át is használhatjátok, a bölcső pedig további 20 órányi zenehallgatáshoz szükséges energiát tárol magában, és Type-C kábellel tölthetitek fel. A 3 különböző színben elérhető kütyüt 3600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg Németországból, ha használjátok az NNNELEES06 kódot.

PS7000

A PS7000 egy kézi játékkonzol. 7 colos, HD felbontású kijelzővel szerelték fel, a vezérlőgombokat pedig a képernyő bal és jobb oldalán találjátok, az elrendezés pedig a Nintendo Swtich-hez hasonlít. 4000 mAh-s akku került bele, aminek köszönhetően akár 30 órán keresztül is élvezhetitek a játékot. 5000 előre telepített játékot találtok rajta, de SD kártyával ti is tölthettek rá további játékokat. Ha nagyobb képernyőn szeretnétek játszani, akkor könnyedén rácsatlakoztathatjátok a TV készüléketekre HDMI-n keresztül. Ha beírjátok a megfelelő mezőbe az 5K0IYKRU kuponkódot, akkor 21 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni a kütyüt.

Vezeték nélküli kontroller

Egyre többet játszunk a mobiltelefonunkon manapság, hiszen rengeteg jó minőségű játék érhető el hozzájuk. Na meg persze egyre jobban terjednek a felhő alapú szolgáltatások is, mint például az Xbox Cloud Gaming, így a telótokon is játszhattok olyan nagy játékokkal, mint a Gears 5, Forza Horizon 4 vagy akár a GTA 5, melyek alapesetben nem tudnának futni a telefonokon. Ehhez persze szükség van egy kontrollerre is. Ez a kütyü például OTG vezeték nélküli csatlakozón keresztül köthető rá a mobilotokra, de persze PC-hez is köthető. A felépítése némileg hasonlít a PS3 kontrollerére. 2 darab AA elemmel üzemel, ez viszont nem része a csomagnak. Az NNNGWC06 kóddal mindössze 3600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

LOTMAXX Shark V2

A LOTMAXX Shark V2 egy többfunkciós nyomtató készülék, hiszen nemcsak 3D-s alkotásokat készíthettek vele, hanem gravírozni is tud. Előbbi hatalmas előnye, hogy akár két különböző színű anyaggal is tud dolgozni, míg a legtöbb konkurens termék csak 1 színben tud nyomtatni, az pedig, hogy lézeres gravírozó is került be, már hab a tortán. Vezérelni a 4,3 colos érintőkijelző segítségével tudjátok, ami szükség esetén levehető. Halkan dolgozik, még a 3 hűtőventillátor működése közben sem csap nagy zajt. Ha használjátok az 5JTS38ZF kódot, akkor 134 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a 2 az 1-ben készüléket EU raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés