hirdetés

A GKB bedurrantotta a nyári akciókat

Hűtőláda, érdekes vízi jármű és több ventilátor van a kalapban

hír
A GKB bedurrantotta a nyári akciókat 1
írta: Don Kartács
2021-07-12

Minden évszaknak megvan a maga fogyasztási ünnepe. Nyáron mindig valamilyen Summer Sale név alatt futnak a jó dealek, és ebből a GKB sem akart kimaradni. Így minden releváns terméket, ami összeköthető a nagy meleggel és a tengerparti sütkérezéssel, leáraztak, van akkumulátoros szoba ventilátor, hűtőláda, de még egy mini „jetski” is. Természetesen minden termékhez hoztunk nektek kupont is, hogy az ár kedvezőbb legyen, illetve minden terméket EU raktárból postáznak, így a szállítás áfa- és vámmentes.

Xiaomi Smartmi ventilátor 3

Pár éve nyáron voltam Miskolcon, és amikor elmentem a helyi Tescoba, meglepve tapasztaltam, hogy az összes ventilátor elfogyott. Pedig ezek csak sima állóventilátorok voltak, nem egy olyan felextrázott, mindent tudó modell, mint a Xiaomi Smartmi darabja. A hagyományos szélkavarókhoz képest ez annyival tud többet, hogy egy 2800 mAh kapacitású, beépített akkumulátor segítségével gyakorlatilag ott is fel lehet állítani, ahol nincs áramforrás. Így akár 15 órán át képes üzemelni a legkisebb fokozatban, míg teljes teljesítményen ez az idő lecsökken 3 órára.

A beépített telep értelemszerűen sok helyen előnyös lehet, ki tudjátok tenni a teraszra vagy erkélyre, de egy építkezés során is enyhíthet a melegen. Pakoltatok már nyáron padlástérben? Ott sem árt, ha egy kicsit mozog a levegő. Az ereje 100 fokozatban szabályozható, ráadásul a Mi Home applikáció segítségével és hang alapon is vezérelhető, illetve kijelzi a hőmérsékletet és a páratartalmat is, amik fontos paraméterei a hőérzetnek. Ráadásul negatív ionokat is képes kibocsájtani, amelyek sterilizálják a levegőt és elpusztítják a baktériumokat. A ventilátor a nagy lapátjainak köszönhetően kifejezetten csendes is, akár aludni is lehet mellette, amit a fogyasztói visszajelzések is megerősítenek. A termékért a DCFAN3 kuponkóddal 40 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek.

Hordozható teleszkópos ventilátor

Az előbbi kicsinyített mása a hordozható teleszkópos ventilátor. Főbb paramétereik hasonlóak – ez is hordozható, mozgatja a levegőt, állítható a magassága és van benne akkumulátor -, de a funkciók terén kapott némi tuningot. A közepéből kihajtható egy LED gyűrű, így lámpaként is képes funkcionálni, az aljában tárolhattok dolgokat, illetve egy tartály segítségével a párakapukhoz hasonlóak képes vizet permetezni.

Ami nagyon meglepett, hogy brutális méretű akkumulátor került a szerkezetbe. 7200 mAh nem viccel, az USB-n keresztül tölthető telep fokozattól függően 6-24 órán át képes életben tartani a ventilátort. Nyilván a nagyobb érték az alacsonyabb fokozatra vonatkozik, de ezzel az értékkel azért ki lehet húzni 2-3 izzasztó éjszakát is. Érdekesség, hogy USB-n nemcsak tölteni lehet, hanem a kimenete segítségével képes powerbankként is viselkedni és más eszközöket tölteni.

Az sem mellékes, hogy mivel ez egy jóval egyszerűbb modell, egy nem annyira neves gyártótól, ezért az ára sem verdesi az egeket. A TELESFAN kóddal cseh raktárból 8400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, ami teljesen vállalható egy ilyen mindent tudó kütyüért.

Alpicool C20 autós hűtőláda

Bár a leírás szerint ez egy mini hűtőgép, talán a hűtőláda jobban visszaadja a kinézetét. Természetesen a lényeg az, hogy a tároló képes aktívan hűteni a bele helyezett dolgokat, és állítólag 20 fokról -20-ra csökkenteni a hőmérsékletüket 1 óra alatt. A 20-0 megvan 15 perc alatt, annyit pedig talán egy jó sörözés előtt is lehet várni. Az elektromos bemenetén 12/24 V-ot képes fogadni, vagyis ez nem egy akkumulátoros cucc, sokkal inkább az autó csomagtartójába való hűtőláda a hosszú utakra.

A kapacitása 20 liter, amibe azért már elég sok étel-ital belefér, az állapotukat a tetején elhelyezett panelen követhetitek nyomon. A működését többféleképpen is beállíthatjátok, lehet nagyon takarékos – eco – vagy kapcsolhat maximum teljesítményre is – max – ,illetve van egy autóakkumulátort védő funkciója is. Ha ez aktív, akkor figyeli az akku feszültségét – ez is három fokozatban állítható -, és ha ez egy bizonyos szint alá esik, akkor kikapcsolja önmagát. A lekapcsolás után a vastag szigetelésnek köszönhetően további 10 órán át képes fenntartani az alacsony hőmérsékletet. A hűtőládáért az ALPC20 kód felhasználásával 86 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, cseh raktárból érkezik, a szállítás ingyenes.

Vízi robogó vagy jetski? Döntsétek el ti

HTOMT F2 néven piacra dobtak egy olyan vízi járművet, amire hassal kell ráfeküdni, majd húzni rajta a gázkart, és hasonló élményt nyújt mint egy jetski. Aki már próbált ilyen járgányt életében – nekem volt szerencsém hozzá -, az tudja hogy nagyon nagy móka, de abban azért nem vagyok biztos, hogy a HTOMT F2 vissza tudja adni ezt az élményt. A cucc egy 10 000 mAh-s 36 V-os akkumulátorról üzemel a vérmérsékleteteknek megfelelően 30-60 percig, feltölteni pedig 4 óráig tart, szóval napi 2-3 körnél többet nem lehet vele veretni.

A motor 3200 W-os, ami nem tűnik kevésnek, a maximális sebességet viszont 15 km/órában korlátozzák, ami azért nem egy jetski sebessége. Természetesen a test IP68 szabvány szerint áll ellen az elemeknek, de hát máshogy ez nem is lehetne egy vízi járműnél. Van egy kis kijelző a tetején, ahol nyomon követhető a töltöttség, illetve 2 fokozatban állítható a jármű agresszivitása is. Biztosan nagy móka a dolog, csak hát az ára eléggé húzós. Az általam jetskinek titulált, de vízi robogónak inkább hívható járműért 255 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a GKB727S kóddal, a szállítás EU raktárból ingyenes.

hirdetés