hirdetés

Geekmaxi a héten az elektronikai termékekre fókuszál

A kütyü szekcióban érdemes keresgélni a jó dealek után

hír
Geekmaxi a héten az elektronikai termékekre fókuszál 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Don Kartács
2023-04-13

A Geekmaxi ezen a héten az elektronikai kütyüket akciózták le, az összeállításukban szerepel lézegravírozó, 3D nyomtató, monitor és hasonlók. Vannak kategóriadealek is, és jó szokásuk szerint mindent EU raktárból küldenek.

Ez a startkő, innen indulj!

A webáruház elég érdekesen határozza meg a hetet, az akciók április 13-án kezdődnek és 20-án érnek véget, de ez titeket ne tartson vissza attól, hogy az erre létrehozott aloldalt ezen időszak alatt nézegessétek. A Geekmaxi mindenféle kedvezményt kínál, amik akár a 125 eurót is elérhetik, van exkluzív, egész oldalon használható kuponjuk is, ami 4%-ot farag le minden elektronikai termék árából, ehhez a GMX2023CE4OFF  kódot kell becsépelnetek. Ha új vásárlók vagytok, akkor pedig a regisztráció is önmagában 2%-os megtakarítást eredményez. De lássuk most a dealeket, amiket a Geekmaxi kínál!

így egy adott objektum kirajzolása még nem történt meg teljesen a megjelenítőn. Ilyenkor tulajdonképpen megtörik a kép, és ez nagyon zavaró játék közben, na ezt küszöbölik ki a különböző, korábban említett szinkronizálási eljárások.

Az iparági sztenderdeknek megfelelően ez a monitor is alacsony kékfény kibocsájtással rendelkezik, vibrációmentes a képe, 99%-ban lefedi az sRGB palettát, HDR10 támogatást kapott, szóval elég fullos, főleg, hogy a kávákat telerakták portokkal is. Van itt minden, mint a búcsúban, USB, HDMI 2.0, 2 darab display port és hangkimenet is. A monitor specialitása, hogy támogatja a vertikális képmegjelenítést, ami nem jelent mást, mint hogy az állványán 90 fokban elforgatható, és egy szenzor ezt érzékeli, és forgatja vele a képet is. Ez azért jó, mert egy csomó fejlesztő könnyebben kódol az ilyen monitorokon, mert több programsor fér ki a képernyőre, de például netezni is sokkal jobb egy ilyen megoldáson. Mindenkinek javaslom egy ilyen eszköz kipróbálását, a személyes tapasztalatom az, hogy nagyon megkönnyíti a munkát. A KTC H27T22-ért a GMX2023CE4OFF  kóddal 93 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, minimális szállítási díj mellett, EU raktárból.

hirdetés

A Geekmaxitól a Bmax Y11 Plus notebook a GMX2023CE4OFF  kóddal 103 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes szállítás mellett. Ennyiért még annyi pluszt is kapunk, hogy érintős a kijelzője és teljesen hátra is hajtható.

A biztonságra különös figyelmet fordít a gyártó, hétfajta védelemmel is felszerelték, olyanokkal mint az elmozdulás érzékelés, túlmelegedés- és túlfeszültség elleni védelem, illetve fizikai vészleállító gomb is került rá. A gyártó a LaserGRBL szoftvert javasolja a használatához, ami ingyenesen tölthető le a fejlesztő weboldaláról, de az Ortur saját fejlesztésű telefonos applikációjával is használható a gravírozó, ami iOS-re és Androidra is elérhető.

Most akciósan tudjátok megrendelni a Laser Master 3-at, ha használjátok a GMX2023CE4OFF  kódot, így az ára 206 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra módosul, ami nagyjából 60 ezer forinttal olcsóbb, mint a bevezetéskori ára. Ahogy az oldalon minden termék, ez is EU raktárból indul, a szállítás ingyenes, és az áfa is az ár részét képezi.

Sculpfun S30 Pro Max lézergravírozó – Bika teljesítmény

Többször írtunk már a Sculpfun gravírozó gépeiről, de eddig ekkora teljesítményű modellhez nem volt szerencsénk. Általában a szám – és a mögé rakott Pro/Max tag – jelöli a névben azt, hogy milyen kategóriájú berendezésről van szó, és az S30 Pro Max az izmosabbak közé tartozik a maga 20 W-os lézerével. Ezzel már elég sok mindent át lehet égetni, gravírozni pedig aztán tényleg minden felületre lehet. Erre referenciaként a balzafát adják meg, ebből akár 15 mm-es lemezt is képes átégetni.

A vágási felület alapesetben 410×400 mm, viszont vannak kiegészítő szettek, amikkel ez 935×400 illetve 935×905 mm-re növelhető, attól függően melyik tengelyt toldjátok meg. A vágás közben folyamatos levegőbefújást alkalmaznak, ami azért fontos, mert így a korom nem tud lerakódni a vágási él mentén, és sokkal szebb és tisztább vágások hozhatók létre. Percenként akár 4000 mm-t is képes a gép lézerfeje haladni, illetve a hagyományos USB-s átvitelen túl Bluetooth-on keresztül is képes a vezérlőszámítógéphez kapcsolódni, ha megveszitek hozzá a kiegészítő modult. Sőt, SD kártya segítségével „offline” vezérlésre is lehetőség nyílik.

A Sculpfun S30 Pro Maxot leginkább a Lightburn vezérlőszoftverrel lehet használni, de szinte biztos vagyok benne, hogy más alkalmazásokat is támogat, bár ezt külön nem emeli ki a sajtóanyag. Összességében a gép legnagyobb előnye a bővíthetőség – a 32 bites proci már elég sok dolgot, többek között a légbefúvást és a BT átvitelt is vezérli -, hiszen számtalan módon fejleszthető vagy kiegészíthető, így hosszabb távon is megoldást jelenthet mindenféle ajándék- és használati tárgy elkészítéséhez. Ezért a gravírozóért a Geekmaxinál, a DJVMQIIL  kuponnal 265 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, a szállítás ingyenes, és természetesen ezt a berendezést is európai raktárból küldik.

hirdetés