hirdetés

Geekbuying hétindító ajánlatok

Hogy jól induljon a hét

hír
Geekbuying hétindító ajánlatok 1
írta: hajas
2020-04-20

Összeszedtem nektek a Geekbuying legjobb ajánlatait. Ma négy kütyü kerül porondra: lesz szó TWS fülhallgatórül, okosmérlegről, hajnyíró gépről és fültisztító gépről is. Mindegyik termék Európából érkezik, vagy pedig a szállítási mód miatt vámköltségek nélkül jut el hozzátok. A termékek ára már tartalmazza a szállítási költségeket.

Xiaomi Enchen hajnyírógép

Sokan szeretik otthon intézni a hajvágást, hiszen ezzel időt és pénzt tudnak spórolni, és sok fodrász zárva tart jelenleg. Az ENCHEN hajnyíró egy egyszeri befektetés, utána máris megváltozik az életetek: ti lesztek a saját fodrászotok, és valószínűleg saját magatoktól nem fogtok pénzt kérni az új frizuráért. A gépen található egy távtartó, amit a házra rajzolt értékek alapján tudtok állítani 0,7-21 milliméter között, így biztosan megtaláljátok az ideális hosszt. A tökéletes vágásért kerámia kések felelnek, amik szinte sosem kopnak el és a sűrű hajjal is megbirkóznak.

Az akkumulátort Type-C porton keresztül tudjátok tölteni, teli akkuval pedig akár másfél órán át működik a kütyü. Fehér és fekete színben tudjátok megvásárolni, és egyáltalán nem drága: mindössze 3500 forintot kell érte fizetnetek, ha használjátok a NNNCLIPPER kódot. Itthon körülbelül 10 000 forintnál olcsóbban nem nagyon tudtok hasonló készüléket venni, de még sima hálózatról működőt is nehéz találni, főleg ilyen jó minőségben.

Xiaomi okosmérleg

A Xiaomi okosmérlegét már teszteltük korábban, itt olvashattok róla részletesen. Teljesen minőségi anyagokból rakták össze, a nagy felülete miatt pedig a nagyobb talpú emberek is használni tudják. A Mi Fit appal rá tudtok csatlakozni Bluetooth-on keresztül a kütyüre, ezáltal minden adatot szinkronizálni tudtok, így a súlyotok mellett látjátok a testtömegindexeteket, a testzsírszázalékotokat, izomtömegeteket és egy csomó egyéb infót is kaptok. Statisztikákat is készít az alkalmazás, így nyomon tudjátok követni a változásokat, ami akár motiválni is tud a kívánt cél elérésében. 12 000 forintért juthattok hozzá EU raktárból, ha használjátok a GKBFAT35 kupont.

Xiaomi Mijia Bebird M9 Pro

Biztosan többen hallottátok már, hogy a fültisztító pálcika nem épp a legjobb eszköz a fülek ápolásához, hiszen akár árthattok is vele, például eltömíthetitek a hallójáratotok. Ez a fültisztító gép jobb alternatíva, mint a hagyományos pálcikák. Különböző fejek járnak hozzá, amivel könnyedén tudjátok tisztítani a füleiteket. Található egy kamera a végén, tehát endoszkópként is használhatjátok, így azt is látjátok a telefonos applikáción, hogy milyen állapotban vannak a hallójáratok. Az NNNBEBIRD  kóddal 10 700 forintért juthattok hozzá.

hirdetés