hirdetés

Gearbest olcsó cuccok II. felvonás

Maradt még ajcsi a Télapó zsákjában

hír
Gearbest olcsó cuccok II. felvonás 1
írta: Don Kartács
2019-11-28

A korábbi cikkemben rátok zúdítottam az olcsó cuccok garmadáját, de ebből sosem lehet elég. Tonnaszám leltem fel újabbakat, így született meg ez a cikk. Olcsók, hasznosak, viccesek és sokrétűek. Van itt adattároló, fogkefe, filléres okosizzó, autós tartó, de még rajztábla is, mind a 10-12 dolláros sáv alá árazva.

Okosizzók

A Xiaomi Yeelight nagymestere az olcsó okosizzók gyártásának, de azért a piacon van néhány kihívójuk. Ezek a világítótestek jellemzően applikáció alapú, távolról vezérelhető eszközök, és mindenféle érdekes dolgot tudnak, kezdve az időzítéstől a hangulatvilágításon át. És mivel a LED izzókat évekre veszitek, ennek tükrében az érte kért ár sem különösebben jelentős:

 

Tároljunk mindenfélét

A tárolás egy igen tág kategória, hiszen lehet adatot, de cuccokat is elraktározni, így mindkettőből hoztam nektek olcsó darabokat. Memóriakártya, pendrive vagy táska? Mindegyik belefért a 10-12 dolláros kategóriába:

 

Egyéb olcsó okosságok

A továbbiakban ömlesztve kapjátok az olcsó, de hasznos cuccokat. Borosüvegdugó, lepedőleszorító, Curren karóra – ilyet már teszteltem korábban -, kávékeverő pohár, filléres elemlámpa, LCD írótábla, és a végére egy fura alakú egér, mindegyik kifejezetten budget áron:

Ezzel persze nincs vége a termékek végtelen áradatának, de egyszerűen több nem fért bele a cikkbe. Aki szeretne elmerülni az olcsó kütyük tengerében, az erre a linkre nyomjon. Természetesen, mint mindig, a Facebook csoportunkban is kérhettek kuponokat vagy termékötleteket.

hirdetés