hirdetés

Ezekből a store-okból érdemes autós kiegészítőket vásárolni

Nagy Aliexpress bolt mustra

hír
Ezekből a store-okból érdemes autós kiegészítőket vásárolni 1
írta: Atika
2021-11-06

Rengetegen járunk autóval, de sajnos nemcsak hajtani, hanem vigyázni is kell a vasakra. Rengeteg modern kori kütyü könnyíti meg az életünket, ha autózásról van szó, de már a kényelmi szempontokat is sokféle képpen ki lehet elégíteni. Most összeszedtük azokat a hivatalos Aliexpress store-okat, ahol kiváló autós kiegészítőket vásárolhatunk.

70mai

A Xiaomi égisze alatt felnövekvő 70mai főleg autós kamerákat árul, amelyek kiváló ár/érték aránnyal rendelkeznek. A full extrás 4K-stól, a fapadosabb 1080p-s darabig mindent megtalálunk, de van itt bikázós powerbank és szivargyújtós kompresszor is, ha éppen ilyen dolgokra lenne szükségünk. A store főoldalán pár kupont is bezsebelhetünk, amelyek további kedvezményt jelentenek majd 11.11-én.

Baseus

A Baseus elsősorban a powerbankjeivel és a kábeleivel hódította el a szívünket, de több autós kiegészítőt is megtalálhatunk a kínálatukban. Ha full extrás telefontartóra, akár kesztyűtartóban is elférő morzsaporszívóra vagy bármilyen más kiegészítőre lenne szükségünk, amire még eddig talán nem is gondoltunk, akkor tőlük bátran lehet rendelni. A főoldalukon náluk is be lehet húzni egy 1 dolcsis kupont, ami annyira nem nagy kaland, de az univerzális kuponok ezeknél a termékeknél is működni fognak.

Utrai

Az Utrai kínálatát kompresszorok, bikázós powerbankek és ezek hibridjei képezik. A főoldalukon egy rakás kupont beszerezhettek, aztán érdemes alaposan körülnézni, mert tényleg nagy a választék. Ha nem szeretnénk egy lemerült akkumulátor miatt órákat dekkolni az autómentőre vagy szerelőre várva az út szélén, vagy félünk egy lassú defekttől, akkor ezek közül a termékek közül biztosan be fogunk dobni legalább egyet a kosarunkba.

Viofo

A Viofo neve többször is felmerült már az oldalon, tesztünk is van két termékükről. Kizárólag autós kamerákat és hozzájuk tartozó kiegészítőket gyártanak, még motorkerékpárra is vásárolhatunk tőlük menetrögzítőt. Az egyik legjobb ár/érték aránnyal az ő termékeik rendelkeznek, az A119 V3-at mi például imádtuk, de azóta már egy egész új sorozatuk is megjelent. A store főoldalán itt is találunk pár kupont, érdemes ezeket behúzni, ha vásárolni szeretnénk tőlük.

DDPAI

A DDPAI kizárólag menetrögzítő kamerákat gyárt, ezért a Viofóhoz hasonlóan elég sok tapasztalatuk van ezen a területen. Habár jelenleg nem valami nagy a termékpalettájuk, a portékáik igen jó ár/érték aránnyal rendelkeznek. A főoldalukon minden terméküket megtaláljuk, amiket már most érdemes a kosárba dobni, ha tudjuk, hogy vásárolni szeretnénk 11-én.

hirdetés