hirdetés

Beindult az ünnepi szezon

Sűrű az idei menetrend

hír
Beindult az ünnepi szezon 1
írta: SonkaMod
2021-10-28

Ahogy minden évben, úgy most is az Aliexpress kezdi meg az ünnepi időszakot azzal, hogy elindították a bemelegítást a 11.11-es nagy akciókra. Sokkal többet a többi webshopra sem kell várni, szépen el fognak indulni már november elejétől a leárazások, akciók, és az igazi berobbanás 11.11-re várható. Jön még ezután black friday és cyber monday is, ahogy azt már megszokhattuk. Kiemelt akciókra lehet számítani Aliexpressen, Banggoodon, Geekbuyingon és a kisebb webshopokban is. Mostantól a RendeljKínait Facebook csoportjában is minden nap közzétesszük a legjobb ajánlatokat és kuponokat.

Már most jelöli az Aliexpress a termékek akciós árát, amelyeken majd a 11.11-es akciók csúcspontján lehet őket megvásárolni. Ezek az összegek a legtöbb esetben még nem a végleges árat jelölik, hiszen minden évben levonódnak még az automatikus árcsökkentések, store kuponok és az egyéb kuponkódok által nyújtott kedvezmények.

Pár kódot már közreadott az Aliexpress, egyelőre ezek még nem használhatók fel, majd csak 11.11-kor fognak élesedni.

Minden termékre érvényes kódok:

$9 kedvezmény $65 felett: 965DOUBLE11
$12 kedvezmény $100 felett: 12100DOUBLE
$18 kedvezmény $150 felett: 18150DOUBLE
$23 kedvezmény $190 felett: 23190DOUBLE
$30 kedvezmény $250 felett: 30250DOUBLE

Bizonyos termékekre érvényes kuponok:

€18 kedvezmény €150 felett: FAST18GO
€30 kedvezmény €250 felett: FAST30GO
€35 kedvezmény €300 felett: FAST35GO

Érdemes böngészni az esemény főoldalát és a Coupon Centert, ahonnan akár 50%-os kuponok is levadászhatók. Hasznos begyűjteni az összeset, legfeljebb nem használjuk fel őket, de annyi baj legyen. Mindig előnyhöz juttat, ha a különböző játékokkal is játszunk, például a Money Hoppal, ami az okostelefonos alkalmazással játszható, és ugrálni kell benne egy figurával. Amennyi ugrást sikerül jól teljesíteni, annyi centet kapunk, és mellé még plusz ajándékokat is felajánlanak. Egy napon csak párszor próbálkozhatunk, de ha teljesítünk feladatokat (pl. boltok látogatása), akkor kaphatunk újabb esélyeket.

Ha elveszünk a sok Aliexpresses lehetőség között, akkor a 11.11 leárazásnak a magyarázó oldalát érdemes átpörgetni.

Mi lesz még az ünnepi időszakban?

Nemcsak az Aliexpress, hanem más webshopok is tartanak mindenféle leárazásokat, amikből a legfontosabb időpontokat összegyűjtöttük. Ezen az idővonalon jól láthatók a legfontosabb események és időpontok az egész ünnepi időszakra.

Hol találunk további kuponokat és akciókat?

A RendeljKínait oldalon, Facebook oldalunkon és Facebook csoportunkban folyamatosan közzétesszük a legjobb akciókat és ajánlatokat. A Kínából rendelők csoportjában minden nap kiteszünk egy posztot, ami alá beszórjuk a legjobb ajánlatokat kommentben.

További kuponlelőhely az oldalunk kuponkeresője, amit a felső menüsorból értek el. Abban lehet kulcsszavakra, termékekre keresni, és webshopok szerint kilistázni a különböző kedvezményekre feljogosító kódokat.

hirdetés