hirdetés

Ezek a Geekbuying legjobb ajánlatai a héten

Újabb akciók

hír
Ezek a Geekbuying legjobb ajánlatai a héten 1
írta: hajas
2020-03-20

Elhoztuk nektek a Geekbuying legjobb ajánlatait. A mostani válogatásban robotporszívót, projektort és Bluetooh hangszórós mikrofont mutatok be. Mindegyik termék EU raktárból, vagy áfamentes szállítással jut el hozzátok, így az extra költségek miatt nem kell aggódnotok. A cikkben szereplő árak már tartalmazzák a szállítási költségeket.

VIVIBRIGHT GP100

A VIVIBRIGHT GP100 otthoni mozizáshoz remek választás: a kép kellően éles, világos, jók rajta a színek, felbontása pedig 1280×800 pixel, és nem kérnek érte vagyonokat. Persze ennél komolyabb projektorok is léteznek, de sokkal magasabb áron. A LED fényforrás fényereje 3200 lumenes, így nem feltétlenül kell besötétítenetek a szobában, hogy jól látható legyen a kép. A projektorban beépített 5 wattos hangszóró is van, de de teljes értékű hangrendszert is rá tudtok kötni, ha szükséges. Könnyedén tudjátok állványra is rögzíteni a projektort, így akár a plafonon is lóghat. A VIVIGP100 kuponnal 43 900 forintért tudjátok beszerezni. Ő Németországból jön, és nem kell fizetnetek a szállításért.

Mijia Xiaohou X3 Bluetooth hangszórós mikrofon

Végül pedig egy Bluetooth hangszórós mikrofont hoztam nektek. Kialakítása miatt kihangosítóként is remekül funkcionál, így ha egy kis figyelmet szeretnél a társaságban, az eszköz a segítségedre lehet. Sőt, ha unalmas a házibuli, fel tudjátok vele dobni a hangulatot, hiszen karaoke-ként is használható a kütyü: egyszerűen csak csatlakoztatjátok telefonotokat az eszközhöz, elindítjátok rajta kedvenc számotokat, és már indulhat is a buli. Ha használjátok a 4MYLKL6M kuponkódot, akkor 9800 forintért ti is be tudjátok zsebelni.

hirdetés