hirdetés

Ezek a DHGate legújabb ajánlatai

hír
Ezek a DHGate legújabb ajánlatai 1
írta: hajas
2020-05-26

Összegyűjtöttem nektek néhány bomba jó ajánlatot a DHGate-ről. A mai cikkben találtok elektromos rollert, TWS fülhallgatót és okostelefont. Mindegyik termék az ára miatt, vagy pedig a szállítási mód miatt áfamentes.

Xiaomi Air 2S

Az Air 2S a Xiaomi egyik legújabb TWS fülhallgatója . Külsején az elődhöz képest szinte semmit sem változtattak, viszont belül jelentős a fejlődés. Megnövelték az üzemidőt, most már 5 órán keresztül hallgathattok zenét egy töltéssel, a tok pedig 24 órás üzemidőt biztosít számotokra. A bölcsőt végre vezeték nélkül is tölthetitek, de az alján továbbra is megtalálható a Type-C csatlakozó. Finomítottak a hangminőségen és a zajszűrésen, sokkal jobb zenei élményt garantál füleiteknek a kütyü.

Egyik kedvenc funkcióm (amit sok modell nem tud), hogyha kiveszitek a fületekből az Air 2S-t, akkor automatikusan megáll a zene, igaz, ezt az előd is tudta. Érintéssel vezérelhetitek, nem kell elővenni a zsebetekből a telefont, ha számot akartok váltani, ami például sportolás vagy utazás közben jól jön. Természetesen mikrofon is került bele, így akár hívásokhoz is használhatjátok. Ha használjátok a DH40All kupont, akkor 12 800 forintért zsebelhetitek be, szintén ingyenes és áfamentes szállítással.

Redmi Note 9S

A Redmi Note 8 méltó utódja, a Redmi Note 9S nem rég mutatta meg magát a nagyvilágnak, jelentős fejlődésen ment keresztül az elődhöz képest. Hatalmas, 6,67 colos, Full HD+ felbontású, IPS kijelzőt kapott, amit Gorilla Glass 5 véd. A készüléket egy Snapdragon 720G processzor hajtja, ami mellé 4 GB RAM és 64 GB-os tárhely társul, így rengeteg appot és képet tárolhattok a mobilon. 4 kamera került hátra, melynek a fő szenzora 48 megapixeles, előre pedig egy 16 MP-es szelfikamera került. Akkumulátora óriási, 5020 mAh-s, ennek töltéséről pedig a 18 wattos gyorstöltő gondoskodik. Három színben érhető el: kék, szürke és fehér. 51 100 forintért szerezhetitek meg, ha használjátok a DHGN9S kuponkódot, ingyenes, áfamentes, SF eParcel szállítással.

hirdetés