hirdetés

Év végi takarítás a Cafago támogatásával

Legyen minden tiszta

hír
Év végi takarítás a Cafago támogatásával 1
írta: Atika
2021-10-29

Az eheti Cafago válogatásunkban a takarításé a főszerep, de emellett akad azért más is. Ahogy már megszokhattuk EU raktárból szállítják az összes felsorolt terméket, a legtöbbjüket ráadásul ingyenesen postázzák, de többletköltségekkel így sem kell számolnunk. Nézzük hát, hogy mivel kedveskedtek nekünk így az év végéhez közeledve.

Deerma DX700

A Deerma DX700 egy vezetékes állóporszívó csakúgy, mint a fentebb bemutatott Mijia. A 600 wattos motorral ellátott termék maximális szívóereje 15 000 Pa és egy 4,5 méter hosszú kábelen keresztül jut energiához. A portartálya 800 ml-es és kapunk mellé egy kefés és egy sima szűkítőfejet is, hogy a nehezen elérhető helyeket és ki tudjuk porszívózni. A porszívó csövét bármikor levehetjük, ilyenkor kényelmesebben használhatjuk polcok vagy bútorok takarítására. A Deerma DX700 14 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg, és ezt is EU raktárból küldik, így rendkívül gyorsan kézhez kapjuk.

Multifunkciós fitnesz gép

A legtöbb kondigéppel az a baj, hogy túl nagyok ahhoz, hogy otthonra beszerezzünk egyet, ez a kis multifunkciós gép viszont kiküszöböli ezt a problémát. Elsődlegesen taposógépként funkcionál, ehhez egy kijelzőt is elhelyeztek rajta, ami mutatja, hogy hány lépést tettünk meg, illetve ez alatt mennyi kalóriát égettünk el. A géphez csomagolt két expandert könnyedén felcsatolhatjuk a vázra, így ezekkel is végezhetünk gyakorlatokat, de ha elborítjuk a terméket, akkor fekvőtámasz keretként. A szerkezet kapott egy ülőlapot is, amit szintén többféleképpen fel tudunk használni az edzés során. A sokoldalú fitneszgépért szállítással együtt 13 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, és természetesen ez is EU raktárból kerül kiszállításra.

Niubility N1

A 120 kilogrammos teherbírású járművel akár 25 km/órával is gurulhatunk, a 8,5 colos, felfújható kerekek pedig csökkentik a rázkódást. Az N1 néhány mozdulattal összecsukható, így szállítás vagy tárolás esetén tudunk spórolni a hellyel. Tárcsaféket és E-ABS rendszert is kapott, a biztonságunkat pedig tovább fokozza a beépített világítás. 7,8 Ah-s akkut szereltek bele, ami akár 25 kilométeres hatótávot biztosít számunkra, és nagyjából 3-4 óra alatt tudjuk feltölteni. Az N1BCF kóddal 69 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg német raktárból, ingyenes szállítással.

Xiaomi Mijia Smart Deerma felmosó

A Xiaomi Mijia Smart Deerma felmosójával és 3,5 dl vízzel akár 100 négyzetmétert is könnyedén fel tudunk mosni, míg egy hagyományos felmosóval ugyanezt csak több liter víz elhasználásával tehetjük meg. A vízzel teli vödröt egyrészt nehezebb cipelni, másrészt sok vizet pocsékolunk így el. Maga a termék nagyon könnyű mindössze 750 grammot nyom. A víztartályon található pumpa 95 centiméter széles sávban szórja maga elé a vízpárát, a 360 fokban forgó fej pedig minden sarokba bejut. A mikroszálas mop bármikor könnyen levehető, így cserélni és tisztítani sem nagy ördöngösség. Német raktárból érkezik az egyszerű szerkezet, és szállítással együtt 5600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte.

hirdetés