hirdetés

EU raktáras termékek Holdújévi akcióban a Geekmalltól!

A holdújévi akciók ide is elértek

hír
EU raktáras termékek Holdújévi akcióban a Geekmalltól! 1
írta: hajas
2020-01-25

Január 25-én kezdődik a 15 napos Holdújév, az ünnepre való készülődés pedig hetekkel korábban elkezdődik. Szinte mindegyik kínai webshopnál vannak a Holdújévhez köthető akciók, a Geekmallnál sincs ez másképp. Összeszedtem nektek pár ütős ajánlatot, valamint egy extra kupont is: a RENDELJKINAIT5 kóddal minden termék árából le tudtok faragni 5 eurót. A Geekmallról tudni érdemes, hogy minden termékük EU raktárból, 2 év garanciával érkezik, és ha valami meghibásodik, azt EU-n belül is kell visszaküldeni, ami jóval egyszerűbb, mintha Kínába kellene. Ráadásul garantáltan áfamentesen és gyorsan érkeznek a termékek.

Huami Amazfit GTS

A Huami Amazfit családjába érkezett nemrég egy új tag, a GTS, ami gyakorlatilag a GTR ikertestvére. Az Amazfit legtöbb órája kerek, ő viszont egy szögletes dizájnt kapott. Az 1,65 colos AMOLED kijelzője 348 x 442 pixeles felbontású. 12 sportot támogat, köztük az úszást is, hisz 5 ATM-es vízállósággal rendelkezik, egy töltéssel pedig 2 hétig lehet használni. Most 45 000 forintos áron tudjátok bezsebelni, ne felejtsétek el felhasználni a RENDELJKINAIT5 kupont!

Xiaomi AreoX U8

Két hónappal ezelőtt kaptunk egy Xiaomi Areox U8 okoslakatot tesztelésre. Egy igazi vaskos, U alakú vasdarab, ami egy táskában kényelmesen elfér, és könnyen tudjátok vele rögzíteni a bringátokat. És hogy mitől okos a lakat? Azért mert az ujjad a kulcs. Található benne egy ujjlenyomat-olvasó, ami fél másodperc alatt felismeri gazdáját (meg akinek még benne van az ujja) és nyílik is a zár. Természetesen egy pár biztonsági kulcs is jár hozzá, ha véletlen valami baj történne az ujjatokkal vagy a zárral. 18 500 forintos áron juthattok hozzá a RENDELJKINAIT5 kuponnal. Elnézve a hazai kínálatot, hasonlóan masszív lakat csak ennél drágábban kapható, ami ráadásul csak hagyományos kulcsos módszerrel nyitható.

Xiaomi Jimmy B32 és B53

Bizony, már Jimmy turmixot is gyárt a Xiaomi. Lassan nem lesz olyan termékkategória, amiből nem lenne Xiaomi alternatíva, így van ez a turmixgépekkel is. A B32 és a B53 is öntisztító funkcióval van ellátva, ami azt jelenti, hogy ha vízzel megtöltve indítjuk el őket, akkor a szennyeződések nagy része eltűnik. Ez persze az alapos elmosogatást nem helyettesíti, de szerencsére az alkatrészeik gépben is moshatóak.

A kisebbik modell egy 2 fokozatú 700 W-os motorral rendelkezik, a keverőtál mérete pedig 900 ml. A nagyobbik már egy 6 fokozatú, 1000 W-os motort és másfél literes keverőtálat kapott. 5 előre beállított program is található rajta, mint például smoothie mód, ami automatikusan kiválasztja a megfelelő teljesítményt, a programból hátralévő időt pedig a digitális kijelzőn láthatjátok. Mindkét modellhez jár egy 600 milliliteres, BPA mentes utazópohár is, amit sok gyártó szeret kispórolni. A B32 12 000 forintért, a B53 pedig 25 000 forintos áron kapható, így a többi webshophoz képest jóval olcsóbban tudtok hozzájuk jutni a Geekmallnál. Ne felejtsétek el használni a RENDELJKINAIT5 kódot!

hirdetés