hirdetés

Érkezőben az ADO újdonsága, a D30 elektromos kerékpár

Óriási kerekek, hatalmas hatótáv

hír
Érkezőben az ADO újdonsága, a D30 elektromos kerékpár 1

Forrás: Adoebike.com

írta: hajas
2022-02-22

Az ADO bemutatta legújabb elektromos kerékpárjait, és igen tetszetős darabok lettek. Ebben a cikkben a D30-at ismerhetitek meg, ami remek specifikációkkal, extra nagy hatótávval, és még egy rakás extrával rendelkezik, ráadásul a Banggoodon és az ADO hivatalos webshopjában is elérhető.

A biztonságos közlekedés érdekében a gyártó pakolt rá prizmákat, LED világítást, csengőt, illetve mindkét keréken egy-egy tárcsafék található. A kormányon találjátok a hatalmas LCD kijelzőt, amiről az adatok még erős napsütésben is könnyen leolvashatóak. Szintén ide szereltek egy USB csatlakozót is, vagyis menet közben simán tölthetitek a mobilotokat.

A vadonatúj kerékpár február 23-án reggel 9 órakor fog debütálni a Banggoodon, illetve az ADO saját oldalán, az Adoebike.com-on. A BGADOD301 kuponkóddal 2149 dollárért, vagyis körülbelül 677 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni a Banggoodról, míg az ADO hivatalos oldalán 1899 euróért, vagyis 678 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Mindkét webshopnál akár ajándékokat is bezsebelhettek. Akik március 23 előtt rendelnek, azokat megajándékozzák egy ajándék biciklizárral és bukósisakkal, ha pedig szerencsések vagytok, akkor tiétek lehet egy Insta360 GO2 XE ajándékcsomag. Mindkét webshopon fizethettek PayPal-lel, és a legjobb, hogy EU raktárból küldik a kerékpárokat, így extra költségek nélkül, néhány napon belül kézbesítik. További előny, hogy a gyártó élettartam garanciát is vállal a kerékpárokra.

hirdetés