hirdetés

Érkezik az év legnagyobb vására

A Geekmaxi már készül 11.11-re

hír
Érkezik az év legnagyobb vására 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2023-11-03

Közeledik az év vége, nagyon várjuk a 11.11. akciókat. Már elérhető a Geekmaxi promóciós oldala, egy csomó kupont gyűjtögethettek róla. November hatodikától elkezdődnek a villámakciók, sőt megint spórolhattok PayPal fizetés esetén. Most néhány kiemelt ajánlatot hoztunk nektek, és persze kupont is szereztünk hozzájuk. Nézzetek körül, hátha találtok valami izgalmas dolgot Karácsonyra.

Welock Touch EBL41, ujjlenyomat olvasóval

Ezt az okos zárat ujjlenyomattal, RFID kártyával vagy a Welock alkalmazással nyithatjátok ki. A memória 100 ujjlenyomat tárolására képes, ebből három rendelkezhet adminisztrátori jogosítvánnyal. Legfeljebb 20 kártya párosítható az eszközhöz, a csomagban három darabot találtok. Az applikáció kompatibilis az iOS és az Android rendszerrel is.

A zár specialitása az OLED kijelző, amit a tetejébe építettek, és képes mutatni az eszköz státuszát, például hogy a 3 darab AAA elem mikor szándékozik lemerülni. A gyártó egy adag áramforrással 8-10 hónapnyi üzemidőt ígér napi 10 ajtónyitással számolva. Ha az akkumulátor lemerült, az USB biztonsági mentés segítségével feloldhatjátok a zárolást.

A folyadékoknak IP65 szabvány szerint áll ellen, de nyilván ez nem egy kültérre tervezett eszköz, kertkapuhoz ne használjátok, -30 és 60 fok közötti hőmérsékleten üzemel. Az élettartama elég durva ezeknek a záraknak, 10 millió nyitásra tervezték. Az európai sztenderdeknek megfelel, így minden szabvány méretű ajtóba beszerelhető, de a hossza állítható, így 50-100 mm vastagságú nyílászárókba is beépíthetitek.

A Geekmaxiról az IHIJ44ND  kóddal 50 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni európai raktárból.

Acgam ET225E elektromos asztal

Az Acgam ET225E egy elektromosan állítható asztal, amit 62 és 127 cm között igazíthattok a megfelelő magasságúra. A dupla motoros kialakítása gyors és pontos magasságszabályozást biztosít. Beszorulásérzékelője is van, így ha valami az asztallap alá szorulna, nem fogja összenyomni. A vezérlőpanelen három pozíciót tudtok elmenteni, és itt láthatjátok az aktuális magasságot is. A keret 2 mm vastag acélból készült, akár 100 kg-ot is elbír. Működése csöppet sem zavaró, a motorok csak 45 dB zajt bocsátanak ki. Több darabban érkezik, nektek kell összeszerelni, de minden szerszámot mellékelnek hozzá a csomagban. Könnyen összeszerelhető, így akár  10 perc alatt össze is tudjátok állítani.

Most mindkét színű keretre kaptunk speciális kupont, még egy asztallapra is szükségetek lesz. Itthon elég drágán vásárolhatjátok meg ezeket a bútorokat, ez a jó minőségű és megfizethető árú kínai cucc tökéletes választás. Ha többet szeretnétek megtudni róla, olvassátok el korábbi tesztünket is.

A Geekmaxi NEWGEEKMAXI  kuponjával most 69 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg a keretet, választhattok a fekete és a fehér szín közül.

Roborock Q8 Max robotporszívó

A Roborock Q8 Max robotporszívót az új DuoRoller kefével érkezik, amivel gyerekjáték a hajszálak és az állatszőrök feltakarítása. A kettős gumikefe az 5500 Pa szívóerővel a szőnyegekről és szinte bármilyen padlótípusról alaposan eltávolítja a szennyeződéseket. Egy 470 ml-es portartállyal és egy 350 ml-es víztartállyal szerelték fel, melyek fiókszerű kialakítása által könnyen üríthetők, illetve újratölthetők. A gép fel is mos, így akár egy 300 négyzetméteres lakást teljesen kitakarít egyetlen töltéssel.

LiDAR navigációnak hála, a gép kikerüli a bútorokat és különböző akadályokat, részletes útvonalat készít, hogy a legoptimálisabban végezze el a tisztítást. Automatikusan felismeri a lépcsőket és az olyan helyeket, ahol könnyen elakadhat, ezeket no-go zónának javasolja. Felismeri a lakás különböző szintjeit, így ha leteszitek, már indítja is a munkát. Egyéni tisztítási ütemtervet készíthettek, beállíthatjátok, hogy mikor és hol végezze el a takarítást.

A Geekmaxin kupon nélkül most most 156 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá európai raktárból, extra költségek nélkül.

Furbulous okos macska WC

Megérkezett a világ első automatikus macska WC-je, amivel könnyedén tisztán tarthatjátok nemcsak a cicát, hanem a lakást is. Semmi mással nem kell innentől foglalkoznotok csak a közös játékkal és az etetéssel. Bár gondolom az utóbbira is kitaláltak már valami robotizált megoldást. A Furbulous toalett minden műveletet automatikusan végrehajt, beleértve a tisztítást, csomagolást és a műanyag zacskó lezárását is.

Egy alkalmazással tudjátok vezérelni akár távolról is, amelyben nemcsak beállíthatjátok a tisztítási ütemtervet, hanem nyomon követhetitek a macska súlyát vagy a mosdólátogatások gyakoriságát. A cica biztonsága érdekében a dobozt hét biztonsági érzékelővel és becsípődésgátlóval látták el. Az automatikus tisztítás funkció használatához a macskának legalább 1,5 kilót kell nyomnia. Ha ennél kisebb a cica, kapcsoljátok ki ezt a funkciót, hogy megelőzzétek a baleseteket.

A tágas, 60 literes belsővel kialakított macskaalom dobozban több macska is könnyedén elfér, a nagyméretű 6 literes hulladékfiók pedig lehetővé teszi, hogy akár 3 hónapig hozzá se kelljen nyúlnotok. A szagtalanításról egy illatosító spray gondoskodik, amiből hármat is találtok a csomagban. Az összetevőit tesztelték, és a cicák nem érintkezhetnek semmilyen ártalmas anyaggal.

Ha Ti sem bíbelődnétek sokat az alom tisztításával, használjátok a 6dJ7SqXN  kupont, így 168 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá.

Jigoo P300 kisállat szőrápoló és porszívó szett

Jigoo P300 kisállat szőrápoló felszereléssel vágás vagy fésülés közben közvetlenül egy speciális porszívó tartályába szívhatjátok fel a lehullott szőrszálakat, ami csökkenti az allergiás tüneteket, és tisztán tartja a lakást. Nagyon csendesen működik a 300 W-os porszívó, így nem zavarja az állatkákat sem. Hogy minél kellemesebb élmény legyen az ápolás, segít ha finomságokat is kapnak közben.

Rendkívül egyszerűen használható, négy cserélhető fésűvel érkezik (6mm/12mm/18mm/24mm), a különböző hosszúságú szőr tisztításához. A kefék ápolják és eltávolíthatják a felesleges szőrt, így a bundát fényessé és simává varázsolják, a szőrvágóval pedig kényelmesen meg is formázhatjátok. A résfúvóka a nehezen elérhető területeket is megtisztítja, az eltávolított szőrszálakat a porszívó a 4 liter kapacitású tartályába szívja be.

A 4AXTI5IG  kuponnal 44 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ért tudjátok megrendelni, európai raktárból szállítják.

KTC M27T20 monitor

Az M27T20 egy 27 colos és 2K felbontású monitor. Mini LED technológiát használ, ami sokkal jobb HDR élményt és sötétebb fekete árnyalatokat eredményez, 160 Hz-en frissül és támogatja a G-Snyc és a Freesync technológiákat is. 1000 nit fényerőt tud a gyári adatok alapján. Rendelkezik továbbá beépített hangszórókkal és hangulatvilágítással is, míg az MPRT válaszidő 1 milliszekundum. Eléggé fullos a műszaki paraméterek alapján, és annak is sokan fognak örülni, hogy állóba lehet fordítani. A monitor nemcsak eszközöket képes visszatáplálni a Type-C portján keresztül, hanem egy billentyűzetet/egeret és a monitort is lehet két számítógéphez csatlakoztatni, és váltogatni a bemenetek között. Ezen felül képes leadni 90 W-nyi teljesítményt is, vagyis elmegy róla egy kisebb notebook.

A CYSUYX4W  kuponkóddal 152 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte.

hirdetés