hirdetés

Ennél már nem lesz olcsóbb a GPS-es Mi Watch Lite

Karácsonyra is remek vétel

hír
Ennél már nem lesz olcsóbb a GPS-es Mi Watch Lite 1

Forrás: Mi.com

írta: SonkaMod
2022-12-06

A Mi Watch Lite okosórát ismerve nem tudunk épkézláb érvet hozni amellett, hogy miért használjunk Mi Bandet egy ilyen helyett. Ebben az órában már benne van egy csomó olyan funkció, ami sportolásra is alkalmassá teszi, de közben hétköznapi okosórának sem utolsó. Még a hazai árán is ajánlott vétel, de egy tízessel olcsóbb a Gshopperen, ennyiért pedig remek vétel, és akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes.

A sportfunkciói pont annyira kifinomultak, mint amit egy alap okosórától elvárhatunk, így támogat tizenegyféle sportmódot, és az aktivitásunkat monitorozza a GPS segítségével. A teljesítményünket és egyéb adatokat a Xiaomi Wear alkalmazásban tudjuk visszanézni, amivel szinkronizál az óra. Itt kezelhetjük azt is, hogy milyen értesítéseket jelenítsen meg, milyen legyen a számlap és egyéb hasznos beállításokat nyomogathatunk.

Teszteltük is ezt az órát, és nagyon jól teljesített. Mind sportra, mind hagyományos okosóraként jól funkcionál, a Gshopperen pedig verhetetlen az ára. Itthon legalább 22 000 forintba kerül, és arra jön még a postaköltség, de Gshopperen az A17616D7AB1F  kuponkóddal megrendelhető 12 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, szállítási díjjal együtt, németországi raktárból.

hirdetés