hirdetés

Engwe bringák szülinapi akcióban

Még tart a Banggood kiárusítása

hír
Engwe bringák szülinapi akcióban 1

Forrás: Banggood

írta: Bagi
2023-09-09

A Banggood szülinapon kuponokat szereztünk Engwe elektromos bringákra is. Összeszedtünk azokat a modelleket, amiket akciósan vásárolhattok meg jelenleg. Érdemes azonban sietni, mert az akciós ajánlatok csak szeptember 10-ig élnek. Mindegyik bringát európai raktárból, szuper gyorsan szállítják, és még extra költségekkel sem kell vacakolnotok.

Engwe L20

Az Engwe L20 egy nagyteljesítményű, 48 V-os, 13 Ah-s akkumulátort kapott, amellyel 66 km-t tehettek meg tisztán elektromos meghajtással és 140 km-t rásegítéssel, így hosszú túrákat is tervezhettek vele, akár városban, akár terepen. A 250 wattos motorjával 25 km/h sebességre gyorsulhattok, az 50 Nm-es nyomatékkel pedig élmény lesz a bringázás. A tekerést a 7 sebességes Shimano váltó teszi egyszerűbbé és a lengéscsillapítós első felfüggesztés kényelmes utazást biztosít rossz terepen is. Az LCD kijelzőn nyomon követhetitek a valós idejű menetadatokat, látjátok a sebességet, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a megtett távolságot.

A biztonságotokról és a jó látásról első LED fényszóró és a hátsó lámpa gondoskodik. A kerékpár elég robusztus ahhoz, hogy terepezni induljatok vele, a strapabíró váz 120 kg-ig terhelhető. A vastag, 20 col átmérőjű kerekek szinte minden útviszonyra ideálisak. Elég dögösen néz ki, és az anyaghasználatra sem lehet panasz, többféle színben érhető el (fekete, fehér, zöld és rózsaszín), így kiválaszthatjátok, melyik illik leginkább hozzátok. A csomagokra is gondoltak, találtok elöl és hátul is tartókat. Ha többet szeretnétek megtudni róla, olvassátok el korábbi tesztünket is.

A Banggood 2761a2  kuponjával 385 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg európai raktárból, és semmilyen extra költség sem terheli.

Engwe C20 Pro – Vagány beton krúzer

Elérkeztünk az utolsó engedményes összecsukható kerékpárhoz is. Az Engwe C20 Pro egy igazi városi cirkáló, kivehető akkuval és 20 colos kerekekkel szerelt bringa. 250 W-os motor mozgatja, tehát belefér az elektromos kerékpárok hazai kritériumrendszerébe ebben a tekintetben. Az akkuja 15,6 Ah-s, tisztán elektromosan 60 kilométert, rásegítéssel pedig akár 150 kilométert is megtehettek a gyári adatok szerint. A megállásról elöl-hátul tárcsafék gondoskodik és LCD kijelzőt is kapott. A kormány és az ülés magassága is állítható, így akár a család többi tagja is használhatja a 7 sebességes Shimano váltóval szerelt kétkerekűt.

A C20 Prót a 71ef19  kódot bepötyögve 386 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza, és európai raktárból küldik, így gyorsan meg is érkezik.

És van még néhány jópofa, kuponos biciklis kiegészítő, amikkel feldobhatjátok a járgányokat.

KépLinkKuponkódÁr
Napelemes kerékpáros fényszóróBGHUYK014600 Ft
Kerékpárriasztó lámpaBGHUYK024900 Ft
2 az 1-ben kerékpár kormányrúd hosszabbító keretBGHUYK034600 Ft
Bicikli csengőBGHUYK043600 Ft

hirdetés