hirdetés

Elnökök napja a Geekbuyingnál

Elnöki árak

hír
Elnökök napja a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2020-02-17

Washington születésnapját, vagy ahogy sokan hívják, az elnökök napját az Egyesült Államokban minden év február harmadik hétfőjén ünneplik. Ilyenkor bezárnak az üzletek, bankok, kormányzati intézmények, és ünnepelnek az amerikaiak. A Geekbuying is készült az amerikai ünnepre, remek akciókat hozott nektek, én pedig kiválogattam a legjobb ajánlatokat.

Xiaomi 70mai dashcam

Ha olcsón szeretnétek egy kamerát szerelni a kocsitokba, akkor a Xiaomi 70mai remek választás lehet, a róla készült tesztünket itt tudjátok elolvasni. A Sony IMX 323 szenzor mident Full HD felbontásban is képes rögzíteni, 130 fokos látószögben. A készülékben található WiFi, aminek köszönhetően anélkül tudjuk frissíteni, illetve adatokat lementeni az eszközről, hogy le kellene szednünk a szélvédőről. Ahogy elindítjátok a kocsit, a felvétel is startol, így mindig mindent rögzíteni fog a kicsike. 11 700 forintos áron tudtok hozzájutni.

Tronsmart Element T6 Plus

A Tronsmart T6 Plus a korábbi T6 feltuningolt utódja. Az előd minden jó tulajdonságát megkapta: jól szól, kellemes a basszus, kiváló minőségűek az anyagok. Erősebb is lett az elődnél, már 40 wattos összteljesítményt tud leadni. Került bele EQ gomb, tudja a TWS – True Wireless Stereo – módot, tehát igazi sztereó hatás elérhető rajta, bár ezt szinte az összes Tronsmart eszköz támogatja. Type-C kábellel tudjátok tölteni a henger alakú hangszórót, ami egy teljes töltéssel 15 órán át muzsikál nektek. Ha beírjátok a 4HACWASS kódot, akkor 17 000 forintos áron tudtok hozzájutni.

hirdetés