hirdetés

Elhoztuk a DHGate top ajánlatait

Akcióáradat

hír
Elhoztuk a DHGate top ajánlatait 1
írta: hajas
2020-08-06

Ismét elhoztam nektek a DHGate legütősebb ajánlatait, és persze kuponokat is szereztem. Ebben a válogatásban találtok okos ventilátort, mini kompresszort és robotporszívót is. Mindegyik termék az árazás vagy pedig a szállítási mód miatt vám- és áfamentes.

Xiaomi Smartmi Fan 2S

Még javában tombol a nyár, így ha épp ventilátor vásárlásán gondolkodtok, akkor a Smartmi Fan 2S tökéletes választás lesz. A levegőt síri csendben mozgatja, a legalacsonyabb fokozaton a zajszint mindössze 31,5 dB, ami nagyjából a suttogással egyenértékű, így még alvás közben sem fog zavarni benneteket a gép. Mivel beépített aksival rendelkezik, így a lakás bármely pontjára odatehetitek, akkuról pedig 20 órán át járatja a levegőt. A Mi Home app segítségével állíthattok üzemmódot, erősséget, sőt, időzíteni is tudjátok. A DHFAN2SDE kóddal 86 dollárért vehetitek meg.

Xiaomi Youpin mini kompresszor

A kicsi és könnyen hordozható Xiaomi elektromos pumpa jól jön minden háztartásban vagy akár útközben is, ráadásul gyerekjáték a használata: válasszátok ki a képernyőn, hogy mit szeretnétek felpumpálni (például bicikli, autó stb.), majd csatlakoztassátok a csövet, a kompresszor pedig elkezdi fújni a levegőt, majd ha elérte az ideális nyomást, a készülék automatikusan leáll. Soha többé nem kell aggódnotok amiatt, hogy például különböző nyomás van az autó kerekeiben. A 2000 mAh-s aksit micro USB kábellel tudjátok tölteni. A DHPump1 kuponnal 28,75 dollárért zsebelhetitek be.

hirdetés