hirdetés

Elhoztuk a Cafago legújabb ajánlatait

hír
Elhoztuk a Cafago legújabb ajánlatait 1
írta: hajas
2020-05-21

Ismét összeszedtem nektek a Cafago legjobb ajánlatait. A mai cikkben találtok két okosórát, egy hajnyírót, egy elektromos borotvát és egy okos mennyezeti lámpát is. A termékek az áruk miatt, vagy pedig a szállítási mód miatt áfamentesek.

Lenovo Watch 9

Rengeteg érintőkijelzős okosóra van a piacon, azonban klasszikus számlappal rendelkező okosórából keveset találunk. Aki az utóbbi típust jobban kedveli, annak remek választás a Lenovo Wach 9. A fémből készült ház nagyon jól néz ki, a szilikon szíja pedig cserélhető. A kütyü 5 ATM víznyomásig vízálló, így akár úszhattok is vele. A másfél hüvelykes számlap zafír üveglapja ellenáll a karcolásoknak és az ütéseknek. Az óra gombelemmel működik, használattól függően 6-12 hónapig bírja.

Az okos funkciókat a Lenovo Watch appon keresztül tudjátok előhívni, itt találjátok többek közt a megtett lépéseket, az alvás adatokat, valamint a különböző sporttevékenységeket is innen indíthatjátok el. Híváskor vagy egyéb értesítéskor az óra rezgéssel figyelmeztet benneteket. 5300 forintot kérnek érte.

Xiaomi Enchen hajnyíró

Ha szeretnétek időt és pénzt spórolni, valamint tanulni valami újat, akkor érdemes beruháznotok egy hajnyíróra. Az Enchen tökéletes alternatívát kínál számotokra. A gépen található egy távtartó, amit a burkolatra rajzolt értékek alapján tudtok állítani 0,7-21 milliméter között, így mindenki megtalálja az ideális hosszt. A vágásért kerámia kések felelnek, melyek szinte sosem kopnak el, és még a sűrű haj sem jelent számukra akadályt. A kütyü akkumulátoros, így a vezeték nem fog akadályozni benneteket hajvágás közben, ráadásul Type-C porton tölthetitek fel, teli akkuval pedig 90 percen keresztül üzemel. 6000 forintért a tiétek lehet.

Xiaomi Enchen BlackStone 3

A Xiaomi Enchen 3 borotvája három vágófejet kapott, melyek külön-külön tudnak mozogni, így jól követi az arc vonalait. Találtok rajta egy kijelzőt, ami mutatja az akku töltöttségét. Ha tele van, akkor akár 150 percen keresztül üzemel a gép, így csak ritkán kell használnotok a Type-C töltőjét. Az USB port egyébként nagyon praktikus, hiszen így utazáskor elég csak a mobilotok töltőjét magatokkal vinnetek. IPX7-es vízállósággal rendelkezik, így akár borotvahabbal is használhatjátok, a csap alatt pedig bátran leöblíthetitek. 7000 forintot kérnek érte.

Xiaomi Yeelight mennyezeti lámpa

Végül egy Yeelight okos mennyezeti lámpát hoztam nektek. A fényforrásnak állítható a fényereje, akár 1800 lumenig, a színhőmérsékletet pedig 2700-6500 K között tudjátok változtatni. Okostelefonotokkal is tudjátok irányítani a Yeelight applikáció segítségével: itt időzíthetitek, különböző szcenáriókat állíthattok be, és az app segítségével frissíthetitek a lámpa szoftverét. Távirányító is jár hozzá, így ha épp nincs kéznél a mobilotok, akkor azzal is vezérelhetitek. 21 000 forintért tudjátok megrendelni, és mivel Németországból szállítják házhoz, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt, ráadásul pár nap alatt kézbesítik.

hirdetés