hirdetés

Elektromos járművek a Geekbuyingtól

Kugoo és Fiido

hír
Elektromos járművek a Geekbuyingtól 1
írta: hajas
2020-03-10

A tavasz beköszöntével egyre nagyobb számban kerülnek elő a biciklik, rollerek. Ezek amellett, hogy gyakran gyorsabb közlekedési alternatívát kínálnak a városban, mint az autók, nem pöfékelik tele a várost füsttel. Manapság óriási népszerűségnek örvendenek az elektromos járművek. Ha már régóta gondolkoztok e-roller vagy e-bicikli vásárlásán, akkor jó hírem van: a Geekbuyingnál most kedvező áron tudtok beszerezni egyet, ami ráadásul EU raktárból érkezik, így pár nap alatt megkapjátok, és az áfa miatt sem kell aggódnotok. A cikkben szereplő árak már tartalmazzák a szállítási költségeket.

Kugoo Kirin S2

A név ne tévesszen meg titeket, a Kirin S2 egy kicsit régebbi és olcsóbb modell. Ő is fekete és fehér színben érhető el, viszont szerintem nem néz ki olyan jól, mint a Kirin S1, bár ízlések és pofonok. 11,2 kilós súlyával minimálisan könnyebb, mint a fenti modell, maximális sebessége és hatótávolsága megegyezik. Ő 100 helyett 120 kg-ot is elbír, tehát ha nagyobb teherbírású rollerre van szükségetek, akkor ő egy jó választás lesz. Telefonnal viszont nem tudtok rácsatlakozni, bár erre nem mindenkinek van feltétlenül szüksége. 85 600 forintos áron tudtok hozzájutni,

FIIDO M1 fatbike

A FIIDO márka egyre népszerűbb az elektromos biciklik körében. Az M1 fatbike elsősorban nem a városi közlekedésre lett kifejlesztve, hanem a legnehezebb terepekre. 20 colos, széles abroncsok kerültek rá, amivel akár homokos utakat is róhatjátok. Akár 100 kilométeren keresztül tud elektromosan rásegíteni a 250 wattos motor a hajtásra, de persze van lehetőség teljesen elektromos vagy önállóan tekerhetitek ti is. Könnyen össze tudjátok csukni, így akár a csomagtartóban is elfér az egyébként 25 kilós szörnyeteg. Minőségi anyagokból rakták össze, alumínium vázas, a 7 sebességes Shimano váltó, a teleszkópok és a fedélzeti számítógép mind a kényelmeteket szolgálják, és elöl-hátul tárcsafékes. Ha használjátok az NNNFIIDOM1 kuponkódot, akkor 281 000 forintos áron tudtok hozzájutni. Ez elég magasnak tűnhet, viszont itthon jóval drágábban lehet kapni fatebike-okat.

Ha még több elektromos rollerre vagytok kíváncsiak, akkor kattintsatok ide.

hirdetés