hirdetés

Elektromos csiszoló férfiálom áron

Apróért vihető a Topshak TS-MG1

hír
Elektromos csiszoló férfiálom áron 1

Forrás: Banggood

írta: Don Kartács
2022-06-24

A Topshak mindenféle szerszámokat gyárt, többek között akkus elektromos csiszolókat is, aminek lényege, hogy mindenféle egyenetlen felületet lehet vele kikorrigálni. Rozsdás az ollótok vagy van otthon néhány fém eszköz amit fel kéne polírozni? Lerakódott a szutyok a felületre? A Topshak TS-MG1 egykettőre lakapja az oda nem illő dolgokat, de szükségmegoldásként puhább anyagokat még fúrhattok is vele. „Őrületes” összeget, 4400 Ft-ot kérnek érte a BG215f02  kóddal, és ebben már a szállítás is benne foglaltatik, az áfát pedig intézi a Banggood.

Kár, hogy nem lehet csavarhúzó bitet behelyezni a szerszám fejébe, mert akkor még csavarbehajtóként is használhatnátok. A motor sebességét 3 lépcsőben állíthatjátok, vagyis lehet finoman is dolgozni vele, de ha a helyzet azt kívánja rá lehet tenni a kakaót. Mindenféle könnyebb fa- és fémmunkákra alkalmas, nem egy komoly cucc, de az otthoni barkácsolós szegmensben nem rossz ez.

Mondom ezt persze az ára miatt is, hiszen 4400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a BG215f02  kóddal, és ebben már a szállítás is benne foglaltatik, az áfát pedig intézi a Banggood.

hirdetés