hirdetés

Eleglide T1 Step-Thru elektromos kerékpár olcsón

A Geekbuying árelőnye jelentős a magyar boltokhoz képest

hír
Eleglide T1 Step-Thru elektromos kerékpár olcsón 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-03-07

Az Eleglide márkáról már rengetegszer írtunk. A T – vagyis trekking – szériájukban van egy nagyon érdekes, Step-Thru nevű modell, ami ugyan trekking bringa, de alapvetően városi cirkálásra találták ki. Ezért is az a neve ami, könnyebb a vázon „átlépni”, illetve lelépni róla, ami a városi közlekedés tipikus sajátossága a sok lámpa miatt. A T1 Step-Thru ára az NNNALLETST  kóddal 351 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). körül alakul, EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

Az akkumulátor kapacitása 12,5 Ah, el is távolítható a vázból, így nem kell a bringákat felcipelnetek a lakásba a töltéshez. Teljesen elektromos hajtás esetében 50 km a hatótáv, míg rásegítéssel 100 km is kihozható a telepből.

A Step-Thru modellhez a fentieken túl kényelmesebb nyereg és kormánymarkolat is jár, ezt a Selle Royal szállítja, ami egy 70 éves cég, és napi 70 000 nyerget gyártanak a gyáraikban. A T1 Step-Thru ára az NNNALLETST  kóddal 351 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). körül alakul, EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett. A fenti ár a kerékpár induló árához képest nagyjából 50 000 Ft-tal alacsonyabb, szóval a Step-Thru nem számít éppen rossz vételnek.

hirdetés