hirdetés

Eleglide M1 Plus, a nehéz terepek réme

Ismét kuponnal elérhető a Geekbuyingon

hír
Eleglide M1 Plus, a nehéz terepek réme 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2023-07-04

Már számtalanszor írtunk az Eleglide elektromos bringájáról, de újra kupont kaptunk rá a Geekbuyingtól, így hihetetlen áron vásárolhatjátok meg. Nagyon igényes, könnyen összeszerelhető, tökéletes ár-érték arányú kétkerekű, és még pofásan is néz ki. Akár keményebb terepeken is kiválóan használható és teljesen elektromos módban 50 km is megtehető vele. Európai raktárból, szállítási díj mentesen juthattok hozzá.

Nagy teherbírású, korrózió álló, alumínium ötvözet vázzal rendelkezik. Könnyű és hatékony kialakításának köszönhetően a 27,5 colos kerekek alkalmasak városban és terepen egyaránt. Az első lámpa LED-es, jó a fénye is, illetve egy többfunkciós kijelzőt is szereltek a kormányra.

A Geekbuyingról az NNNEZRIDEREM  kuponkóddal, európai raktárból 244 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, és még a szállításért sem kell fizetnünk.

hirdetés