hirdetés

Eleglide M1 elektromos bringa bőven a Dechatlonos ár alatt

Próbáltuk, jó is, ennyiért olcsó is

hír
Eleglide M1 elektromos bringa bőven a Dechatlonos ár alatt 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2022-06-30

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy láttuk az Elegelide M1 előző verzióját élőben, sőt teszteltük is, így tökéletesen tisztában vagyunk vele milyen, és azt kell hogy mondjam: jó. Ez ráadásul a fejlesztett verzió, így jó eséllyel a korábbi hibákon is csiszoltak valamicskét, pedig már annak a minősége is pöpec volt. Ráadásul a 250 W-os motorral szerelt kétkerekű teljes mértékben megfelel a magyar jogszabályoknak is, így a rendőr sem fog belétek kötni. 230 000 Ft-ot kérnek érte az NNNELEM1JUN  kóddal és még adnak mellé egy csavarhúzókészletet is ajándékba.

A 7,5 Ah-s akkumulátorral – 42 V-os, 315 Wh – full elektromos módban 35 kilométeres hatótávot mértünk, rásegítéssel ez akár 65 is lehet, ami meglepően sok, ráadásul van egy Plus verzió is, amiben az aksi kapacitása 12,5 Ah. A telep levehető, így nem kell a töltéshez a kerékpárt felcipelnetek a lakásba.

A megállásról a dupla tárcsafékek gondoskodnak,

ezekkel nem volt gond az elődmodellnél sem, míg az úthibák elnyelése az új, hidraulikus lengéscsillapítók feladata. Megpróbáltam összenézni a régi és az új modellt, hogy tételesen leírjam mi változott:

  • hátra került egy piros fényvisszaverő prizma
  • szélesebb lett a kormány, 65 cm-ről 68-ra növelték, hogy kényelmesebb tartásban ülhessetek rajta
  • fejlesztették az első villában lévő rugóstagot, már hidraulikus, és fixre is zárható
  • a hátsó váltó elé került egy váltóvédő
  • megnőtt a kerékméret, 26-ról 27,5 colra
  • kicsit nagyobb lett a váz

Az összes változásról egy videót is készítettek, amit érdemes megnézni, hiszen nemcsak az M1-et de az M1 Plust is magában foglalja. A fentieket figyelembe véve – meg azt, hogy tavaly óta vagy 50 Ft-ot emelkedett a dollár -, az ár szinte semmit nem változott, ami azért durva, mert a Decathlonban már 400 000 Ft-tól kezdődnek az ehhez hasonló elektromos MTB-k. 230 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte az NNNELEM1JUN  kóddal, EU raktárból és még adnak mellé egy csavarhúzókészletet is ajándékba, a szállítás pedig ingyenes, ez így nagyon nem tűnik drágának.

hirdetés