hirdetés

Eleglide e-bringák akcióban

A Geekmaxi is kuponozik a bicikli szezonban

hír
Eleglide e-bringák akcióban 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2023-07-12

Már korábban írtunk róla, hogy az Eleglide bevezette legújabb M2 elektromos biciklijét, amivel akár 125 km-t is megtehettek rásegítéssel, most viszont a Geekmaxi is promót hirdetett a termékre, és a bevezető áron felül még ajándékot is ad az első 50 vásárlónak. A régebbi modelleket is megéri most megvásárolnotok, hiszen kuponosan még olcsóbban kínálják őket. A kerékpárokat EU raktárból szállítják, természetesen vámmentesen.

A Geekmaxiról most bevezető áron, 321 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg EU raktárból. Az első 50 vásárlót bicikli javító készlettel is meglepik.

Eleglide T1 és T1 Step-Thru

Ez a túrabicikli könnyebb terepre való, de megállja a helyét a városi közlekedésben is. A sárhányó, a hátsó csomagtartó és a lámpa is alapfelszerelés. Az elektromos meghajtásról egy 250 W-os motor gondoskodik, aminek csúcsteljesítménye 450 W és 50 Nm nyomatékot képes leadni. A rásegítés mértéke 5 lépcsőben állítható, a rendszer pedálszenzoros. 27,5 colos, könnyű terepre való gumival érkezik, a pedálozás erejét pedig a hétfokozatú Shimano váltóval lehet állítani. Mivel ez terepen is használható jármű, kapott egy hidraulikus lengéscsillapítót, ami fixre is zárható szükség esetén, ez akkor jön jól, ha sima úton haladtok, és a vázlengés felesleges energiát emésztene fel. Az akkumulátor kapacitása 12,5 Ah és el is távolítható a vázból, így nem kell a bringákat felcipelnetek a lakásba a töltéshez. Teljesen elektromos hajtás esetében 50 km a hatótáv, míg rásegítéssel 100 km is megtehető vele.

Az alapváltozat felső csővázzal szerelt, addig a Step-Thru más váz kialakítású, így könnyedén le lehet róla lépni, nem kell a lábatokat átemelni a váz felső részén. Ehhez a modellhez kényelmesebb nyereg és kormánymarkolat is jár.

A Geekmaxin a T1 a T3evprPj  kóddal 329 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a T1 Step-Thru pedig az I25F3DAQ  kuponnal 348 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., és mindkettő EU raktárból érkeznek.

Eleglide Citycrosser

Az Eleglide Citycrossert kimondottan városi közlekedésre tervezték, ráadásul nyomatékszenzoros. 250 W-os motor mozgatja, és az akkuja kivehető. A váz kifejezetten jó minőségű, de nincsen lengéscsillapítása. A végsebessége 25 km/h, hatótávolsága 75 kilométer. A dobozban külön érkezik a gázkar, amit nem kell felszerelnetek, így megmarad a jogszabályi megfelelőség is, ez hazánkban is ténylegesen egy elektromos bringának felel meg. Használható áramforrás nélkül is, hiszen egy 7 fokozatú Shimano váltót is kapott. Ha többet szeretnétek megtudni róla, érdemes elolvasni a korábbi tesztünket.

Most a zZePUzqU  kuponnal 264 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

Eleglide M1 Plus

Az Eleglide M1 Plus elektromos mountain bike nemcsak az aszfalttal, hanem a kavicsos hegyi utakkal is könnyedén megbirkózik. Kialakítása, felszereltsége nagyon igényes. A pedálszenzoros motor 250 W-os, a maximum nyomatéka 45 Nm, a csúcsteljesítmény 500 W és a végsebessége 25 km/h. Három módban használhatjátok, és több teljesítmény szint között tudtok választani. Teljesen elektromosan 50 km, rásegítéssel akár 100 km is megtehető vele. A motoros rásegítés mértékét 5 lépcsőben lehet állítani, és van sétáló mód, ha valamiért tolnotok kellene a járművet. Hagyományos kerékpárként egy 21 sebességes Shimano Tourney TZ váltó segíti a tekerést. 36 V-os 12,5 Ah-s lítium akkumulátort kapott, ami könnyen el is távolítható, a töltési ideje pedig kb. 7 óra. A megállásról dupla tárcsafékek gondoskodnak, míg az úthibák elnyelése az új, hidraulikus lengéscsillapítók feladata.

A 2zD3azNC  kuponkóddal, európai raktárból 245 990 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető.

hirdetés