hirdetés

Eleglide Coozy, a piac legkényelmesebb olcsó rollere

Nem túl drága, komfortban erős

hír
Eleglide Coozy, a piac legkényelmesebb olcsó rollere 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-04-21

Az Eleglide Coozy modellje egy kényelemes mindenes, nem túl kicsi, nem túl nagy és nem rázza ki a fogtöméseteket sem. Tulajdonképpen az olcsósítás fókuszpontjába esik a 350 W-os, 25 km/órával haladni képes masina, amit az ELECOOZY  kuponnal 143 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihettek haza, ingyenes szállítás mellett, EU raktárból.

A rollernek van lopásgátló funkciója is, ilyenkor blokkolja a kereket és csipog, ha el akarják vinni, illetve aktiválható az appból a tempomat, ennek segítségével 5 másodperc után tartja az aktuális sebességet a jármű. Ami a hordozhatóságot illeti, a nagyjából 18 kilogrammos tömeg rolleresmércével mérve még a skála könnyebbik végére esik, a kormány ráadásul lehajtható és a sárhányóba akasztható, így azért viszonylag egyszerű vele felszállni a tömegközlekedési járművekre. Az általános anyaghasználat és az összeszerelés minősége példás, még az úthibákon sem zörögnek vagy nyekeregnek rajta az elemek, a váz nagyon masszív, időtálló szerkezetnek néz ki.

Az ELECOOZY  kuponnal 143 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza, ingyenes szállítás mellett, EU raktárból, ami emlékeim szerint az eddigi legalacsonyabb ár, amit a kétkerekűért kérnek.

hirdetés