hirdetés

Eleglide Coozy, a kényelmes útitárs

Nem túl drága, ellenben komfortos roller lett újra olcsóbb

hír
Eleglide Coozy, a kényelmes útitárs 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-04-11

Az Eleglide Coozy modellje egy kényelemre kihegyezett masina, aminek az ára a kb. 225 000 Ft-os ársávból 150 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig jött le, ezért is jó tavasszal kültéri eszközöket vásárolni, mert ezek ilyenkor a legolcsóbbak. A papíron 35 km megtételére is képes roller maximum 35 km/órával tud haladni, ha egy kicsit belepiszkáltok a szoftverbe. A kétkerekűt EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett, jutányos áron.

A rollernek van lopásgátló funkciója is, ilyenkor blokkolja a kereket és csipog, ha el akarják vinni, illetve aktiválható az appból a tempomat, ennek segítségével 5 másodperc után tartja az aktuális sebességet a jármű. Ami a hordozhatóságot illeti, a nagyjából 18 kilogrammos tömeg rolleresmércével mérve még a skála könnyebbik végére esik, a kormány ráadásul lehajtható és a sárhányóba akasztható, így azért viszonylag egyszerű vele felszállni a tömegközlekedési járművekre. Az általános anyaghasználat és az összeszerelés minősége példás, még az úthibákon sem zörögnek vagy nyekeregnek rajta az elemek, a váz nagyon masszív, időtálló szerkezetnek néz ki.

A kétkerekű járművet a Geekbuying a NNNALLEEC  kuponkóddal 150 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, a szállítás pedig ingyenes. Európai raktárból érkezik, így jó eséllyel 1 héten belül meg is kapjátok a csomagot. Mikor megjelent, még 225 000 körül kértek érte, de még legutóbb is 178 000 Ft-ba került, ahhoz képest szépet esett az ára.

hirdetés