hirdetés

Eleglide bringák akcióban a Geekmaxin, akár ajándékkal

Két új bringa is debütált az oldalon

hír
Eleglide bringák akcióban a Geekmaxin, akár ajándékkal 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Norbi
2022-09-15

Az Eleglide elektromos járművek biztos sokak számára ismerősek, gyártanak rollereket, valamint elektromos bringákat is. A Geekmaxi most számos elektromos közlekedési eszközük árát mérsékelte, és bizonyos modellekhez ajándékot is adnak. Az apropót az adta, hogy két vadiúj Eleglide bringa jelent meg az oldalukon, ebből az egyik egy nagyon menő, vastag terepgumikkal ellátott, úgynevezett fatbike, ami eddig még hiányzott a kínálatukból.

A bringák ára a következőképpen alakul: az Eleglide T1 most 358 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg a T1 Step-Thru 378 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. Ezekben az árakban már a szállítási költség és az áfa is benne van, a termékeket európai raktárból küldik, így a szállítás is gyors lesz, előreláthatólag pár nap alatt megérkezik, így még az indián nyár alatt is tudjátok használni.

Eleglide Citycrosser

A két újdonság közül, amit most mutattak be a Geekmaxin az Eleglide Citycrosser az első. Ahogy a neve is mutatja, ez is a cég nemrégen bevezetett trekking, avagy városi bringa vonalát erősíti. A járgány fehér színben érhető el, kerekei 27,5 colosak, a típusnál nem meglepő módon kellően vékonyak is a könnyebb haladás érdekében. Erről sem hiányzik a csomagtartó, érdekesség, hogy a tároló ezen a modellen elöl kapott helyet, a mérete is nagyobb, így akár egy nagyobbacska dobozt is tudtok vele szállítani. Na nem akkora, mint a GLS bringás futárainál, de azért jóval nagyobb, mint mondjuk a T1 modellen. 

A motorja teljesítménye 250 watt, amivel hozza a 25 km/órás maximum sebességet, aksija 10 Ah, 36 volt feszültség mellett, tehát 360 Wh. Vegyes módban ezzel nagyjából 70 km-es hatótáv érhető el. A bringa súlya mindössze 22 kg, ami elektromos bringák között nem számít soknak. Terhelhetősége 120 kg, ami egy elég jó adat a kategóriájában. A tekerést egy 7 fokozatú Shimano váltó segíti. Teleszkópot nem kapott, de az első-hátsó tárcsafék és az első lámpa része a csomagnak. Rendelkezik gyalogos vagy toló móddal, amikor is a sebességet 6 km/órában limitálja. 

A bringa bevezető áron, 418 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg a Geekmaxin oldalán, és európai raktárból küldik, ingyenes szállítással. Az ár már a szállítási költséget és az áfát is tartalmazza, sőt, a rendeléshez még egy nagy fényerővel rendelkező bringalámpát is kaptok ajándékba.

Eleglide Tankroll

A debütálók közül a második, a már nevében is lehengerlő Tankroll, egy vastag kerekekkel rendelkező fatbike, ez a modell hiánypótló az Eleglide szortimentjében. A bringa nagyon vagányra sikerült, szürke és narancs festést kapott, a kerekei 26 colos átmérőjűek, a szélességük pedig 4 col. Elektromos motorja 250 wattos, 57 Nm nyomaték leadására képes. Az aksija a vázban kapott helyet, kapacitása 10 Ah, a feszültség itt már 48 V, így ez már 480 Wh-ra jön ki. A megtehető hatótáv itt már picit kevesebb, ez egyrészt a nagyobb súlynak (31 kg) köszönhető, másrészt pedig a vastag kerekeknek.

A maximális sebességet itt már lehetőség van kitolni egészen 32 km/h-ig, de a gyári beállítás itt is 25 km/óra. Mivel terepbringáról van szó, nem maradt le róla a lengéscsillapító sem. A váltója ugyanaz a 7 sebességes Shimano szett, mint a Citycrosser esetében. Kapott még egy 2,4 colos LCD kijelzőt is az első lámpa mellett, amire a legfontosabb információkat írja ki a számotokra. A termék nem feltétlen olcsó, de a menőséget és a jó tulajdonságokat meg kell fizetni sajnos. A bevezető ára 458 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., de ehhez is jár egy ajándék egy bringás táska személyében. A szállítás ingyenes, a bringát európai raktárból küldik, és az áfa is benne van már az árban.

Eleglide M1 Plus

Az Eleglide M1 feltuningolt változata is akciósan kapható a Geekmaxin a premier alkalmából. A Plus modell akkumulátorának kapacitása már 12,5 Ah, amivel a gyári adatok szerint akár 100 km-re is elég lehet a „nafta”. Motorjának teljesítménye 250 watt, amivel képes a 25 km/h sebesség elérésére. A bringa kapott egy informatív LCD kijelzőt, amiről leolvasható a pillanatnyi sebesség, a megtett távolság, az akkumulátor töltöttsége, valamint a rásegítés mértéke is.

A kerekei 27,5 colosak, rendelkezik első teleszkóppal, az aksi itt a vázon kívül kapott helyet, de természetesen ugyanúgy levehető, így könnyedén tölthető. A váltó itt már 21 sebességes, szintén a Shimanótól érkezik. Az ára most egészen pontosan 307 000FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a szállítás pedig ingyenes és az európai raktárból hamar megérkezik a járgány. 

Eleglide Coozy

Az Eleglide Coozy egy igazi városi cirkáló, ahogyan azt a tesztünkben is megállapítottuk. A meghajtásról egy 350 W-os elektromos motor gondoskodik, aminek a csúcsteljesítménye akár 540 watt is lehet, ez már kellő dinamikával mozgatja a kétkerekűt és utasát. A menetkomfortért a 10 colos, ballonos kerekek felelnek, de elöl egy lengéscsillapító is segít az úthibák egyenetlenségeinek elnyelésében.

Bár a gyártó a végsebességet 25 km/órában limitálja, a Coozy-val együttműködő GreenDrive alkalmazás segítségével ez a korlátozás feloldható, és így akár 35 km/óráig is fel tud gyorsulni a roller. Ez persze azt eredményezi, hogy a gyári értékek mellett elérhető 35 km-es hatótáv drasztikusan csökken, de így is egy jó lehetőséget kapnak a felhasználók arra, hogy a megszokottnál gyorsabban haladjanak. Az applikációból egyébként sok minden más is beállítható, illetve a menetteljesítmények is leolvashatók innen, pont ugyanúgy, ahogyan a központi, még napsütésben is jól látható kijelzőről.

A Coozy is kicsit kedvezőbb áron szerezhető be a promócióban, mint eddig. Ha most rendelitek meg, akkor 219 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért már a tiétek is lehet. Hasonlóan a többi termékhez ez is európai raktárból érkezik ingyenes szállítással, és ebben az árban már az áfa is benne foglaltatik.

hirdetés