hirdetés

Egyre alacsonyabb áron kapható a Roidmi önürítős robotporszívó

Ennél még nem volt olcsóbb

hír
Egyre alacsonyabb áron kapható a Roidmi önürítős robotporszívó 1
írta: SonkaMod
2021-07-28

Az önmagukat ürítő robotporszívók egyre elterjedtebbek, a Roidmi Eve Plus pedig egy remek úttörője ennek a technológiának. Talán nem is tudunk olcsóbb ilyen porszívót mondani, ami azért nagy szó, mert ez egy jó gép. Amikor kijött, gyorsan le is csaptunk rá, és leteszteltük, sok hibát pedig nem tudtunk felróni neki, de egyik ilyen az ára volt. Akkor még 156 000 Ft volt, most viszont már elhozható 122 000 forintért, ami azért nem kis árcsökkenés pár hónap alatt.

Nagy újdonság a gépben, hogy önűrítős, aminek az a lényege, hogy a dokkolója nemcsak töltőként funkcionál, hanem beleépítettek egy porzsákot és egy porszívót, ami átszippantja a robotból az összegyűjtött port. Ez pedig azért nagyon hasznos, mert így nem kell a gép tartályát hetente ürítenünk, hanem csak a dokkolóban kell cserélni a porzsákot, és azt is elég körülbelül háromhavonta. A tartályon egy kijelző is helyet kapott, itt látszik a gép töltöttségi szintje, valamint el lehet innen indítani manuálisan is a kiszívást.

A Roidmi Eve Plus porszívó jól vett minden akadályt a tesztünk során, érdemes róla elolvasni az írásunkat, hiszen ott mindenre kitértünk. A gép egy olyan csúcsgép, amit ugyan egy kicsit drágálltunk, de időközben szépet esett az ára, így pedig már nagyon jó vásár. A Banggoodon a BGCZEVE kuponkóddal már 122 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, és ez már EU raktárból érkezik, ingyenes és gyors szállítással, importköltségek nélkül.

hirdetés