hirdetés

Dr Bei elektromos fogkefe remek áron kapható

A DR.BEIei szónikus fogkeféje még a magas dollár árfolyam ellenére is jó áron kapható a mai napon

hír
Dr Bei elektromos fogkefe remek áron kapható 1

Forrás: Aliexpress

írta: Norbi
2022-03-08

A DR.BEI az Ocleanhez hasonlóan szájhigiéniai termékeket gyárt. Már teszteltük korábban egy terméküket, amiben nem kellett csalódnunk. A legújabb kütyüjük 30 napig üzemel egyetlen feltöltéssel, amit USB kábellel tehettek meg, kíméli az ínyeteket, van fehérítő módja, és még csak nem is drága. Egyetlen darab 4500 Ft-ba kerül 3 dolláros kuponnal, amit a termék oldalán tudunk igényelni. Lehetőség van 2 darab vásárlására is, akkor a fent említett 3 dolláros kupon mellé, a TS3 kuponkód beírásával további 3 dollár lejön az árból, így a 2 darab fogkefe 8200 Ft-ba kerül.

A fogkefe töltését micro USB csatlakozón keresztül oldhatjuk meg, a port pedig a készülék végén egy kupak alatt kapott helyet. Az akkumulátor négy óra alatt tölthető tele, ezután 30 napra el is felejthetjük a töltögetést. Természetesen a készülék teste vízálló, IPX7-es minősítéssel rendelkezik, ezért nyugodtan tisztíthatjuk a csap alatt.

Egy darab 4500 Ft-ba kerül 3 dolláros kuponnal, amit a termék oldalán tudunk igényelni. Lehetőség van 2 darab vásárlására is, akkor a fent említett 3 dolláros kupon mellé, aTS3 kuponkód beírásával további 3 dollár lejön az árból, így a 2 darab fogkefe 8200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Ezen az áron a fogkefe szinte ajándék. Kínából érkezik, azonban az áfát már tartalmazza az ár, így ezzel a költséggel sem kell már számolni, a szállítás ingyenes. 

hirdetés