hirdetés

Debütált a Himo Max széria a Geekbuyingon

Két vadonatúj járgány

hír
Debütált a Himo Max széria a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: hajas
2022-02-21

Két vadonatúj taggal bővült a Himo elektromos jármű flottája, egész pontosan egy kerékpárral és egy rollerrel. Előbbi a Himo Z20 Max, míg utóbbi az L2 Max nevet kapta, és mindkettő ígéretesnek tűnik. A járgányok már be is kerültek a Geekbuying kínálatába, ráadásul egyből kuponokat is sikerült szereznem hozzájuk, így kedvezményes áron rendelhetitek meg őket.

Himo L2 Max

A Himo L2 Max elektromos roller is ismerős lehet számotokra, hiszen az elődjét már leteszteltük. Az alumíniumvázas jármű 100 kilogrammal terhelhető, ráadásul a nagyobb lábbal rendelkező emberek is kényelmesen használhatják, hiszen széles fellépővel rendelkezik. A készülék energiaellátásáról egy 10,4 Ah-s akkumulátor gondoskodik, melynek köszönhetően egy töltéssel akár 40 kilométert is gurulhattok. A 350 W-os motor akár 25 km/órára is képes felgyorsítani a járgányt, sőt, még a 20 fokos emelkedőkkel is megbirkózik.

A biztonságotokról a motor- és a tárcsafék, illetve LED világítás gondoskodik, így sötétben is használhatjátok. Néhány mozdulattal összecsukhatjátok, így kényelmesen szállíthatjátok és tárolhatjátok. Az NNNINFLUENCER500 kóddal 149 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

hirdetés