hirdetés

Csapassatok 60 wattos hangszóróval

Sounarc vagy Tronsmart? Nektek melyik jön be jobban?

hír
Csapassatok 60 wattos hangszóróval 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-09-22

Érdekes módon, így hétvége közeledtével elég gyakran írok party hangszórókról. Biztos vágyok már egy kis lazulásra. Ha Ti is szívesen buliznátok egy jót a haverokkal, akkor ez a két hangszóró pont nektek való, ráadásul kupont is kaptunk a Tronsmart Bangre és a Sounarc R2-re. Mindkettő 60 wattal tolja a zenét, LED fényekben tündököl, hordozható és persze vízálló is. Melyiket választjátok?

Egy limitált mennyiség erejéig, az NNNTSMB30  kuponnal a Geekbuying 27 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért adja. Cseh raktárból, extra költségek nélkül kapjátok meg.

Sounarc R2, a gazdaságosabb megoldás

Ezt a 60 W-os Bluetooth hangszórót zenés-táncos bulikra tervezték. Kompakt méretű, így egy szíj segítségével bárhová magatokkal vihetitek, hiszen csak 290x115x115 mm és 1,5 kg. A 6000 mAh-s akkumulátor 12 órás használatot garantál egyetlen töltéssel, viszont ez a fényeffektustól és a hangerőtől változhat. Szabadon változtathatjátok az RGB világítási módokat, és össze is párosíthattok két hangszórót, hogy 120 W-tal sztereóban élvezhessétek a zenét. A vezeték nélküli csatlakozásról a Bluetooth 5.3 gondoskodik, de hallgathattok zenét USB- vagy audio porton keresztül is. Megfelel az IPX6 vízállósági szabványnak.

A Geekbuying NNNSOUR2  kuponjával most baromi olcsó lett, mindössze 19 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek meg. Ingyenes szállítással Csehországból küldik.

hirdetés