hirdetés

Csak 9200 Ft a BlitzWolf népszerű kávéfőzője

A letisztult dizájnú BW-CMM1 minden konyhában jól mutat

hír
Csak 9200 Ft a BlitzWolf népszerű kávéfőzője 1
írta: molcsa
2021-11-13

A BlitzWolf kávéfőző családja nagyon népszerű a vásárlók körében, hiszen jó minőségűek, jól néznek ki és elég olcsón is adják őket. A nagyobbik tesó, a BW-CMM2 már járt is nálunk teszten, és mi is nagyon szerettük. Bár már vége a 11.11-nek, a Banggoodon továbbra is találunk nagyon jó ajánlatokat, például a kisebbik BlitzWolf kávéfőző, a BW-CMM1 most nagyon olcsón, 9200 forintért vihető a BG1111CMM1 kuponkóddal.

A BW-CMM1 egy filteres kávéfőző letisztult külsővel, ami minden konyhában jól mutat. A működése merőben eltér a hazánkban igen népszerű presszógépekkel szemben, ugyanis a forró vizet alacsony nyomáson csepegteti át a szűrőbe helyezett kávéőrleményen, a nedű pedig a 12 adagos kancsójába csöpög le. Hatalmas pozitívum, hogy az elkészült kávét a készülék két órán keresztül képes melegen tartani. A BW-CMM1 elején találtok egy kijelzőt, illetve érintőgombokat, melyek segítségével tudjátok vezérelni. Pár gombnyomással időzíteni is tudjátok a kütyüt, így például beállíthatjátok, hogy reggel 7 órára készítse el a kávét. Ez a funkció ebben az árkategóriában ritkaságnak számít.

A BW-CCM1 kávégépet most 9200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a Banggood legyenel raktárából, áfamentesen és ingyenes szállítással, ha használjátok a BG1111CMM1 kuponkódot. Ha pedig inkább presszókávé pártiak vagytok, akkor ajánlom figyelmetekbe a CMM1 testvérét, a CMM2-t.

hirdetés